Yozgatlılar 29 Kasım – 2 Aralık Tarihlerinde İstanbul’da Tek Yürek

İstanbul Yozgatlılar Konfederasyonu Tarafından Düzenlenen Büyük İstanbul Buluşması 29 Kasım 2 Aralık Tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da Gerçekleşecek.

Yozgatlılar 29 Kasım – 2 Aralık Tarihlerinde  İstanbul’da Tek Yürek

İstanbul Yozgatlılar Konfederasyonu Tarafından Düzenlenen Büyük İstanbul Buluşması 29 Kasım 2 Aralık Tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da Gerçekleşecek.

 Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Konfederasyon Başkanı Mehmet Deniz; “konfe­derasyon olarak İstanbul’da bir ilki gerçekleştiriyoruz. Mehmet Deniz, yiğidin harman olduğu memleketimizi, yöremizi ve kültü­rümüzü tanıtmak için 29 Kasımda tüm hemşerilerimizi Yenikapı’da bekliyoruz” dedi

Yozgat’ın tarihe ve topluma mal olmuş yerel ve evrensel değerlerinin korunup, tanıtıldığı; kendi içinde bütün, bölgesinde et­kin, Türkiye’de saygın bir Yozgat oluşturma mücadelesine katkıda bulunmaktır. Bunu yaparken tek hedefimiz tarihi, kültürel ve sosyal bağları ile kendini Yozgatlı görenleri bir aile halinde görmek­tir diyen Deniz, “Gücümüzün ve potansiyelimizin farkındayız. Birlik olacağız ve başaracağız. Yozgat için, Yozgatlılar için ve ül­kemiz için güzel projeler yaparak bayrağı yeni kuşaklara devrede­ceğiz. Hemşehrilerimizin içinde çok donanımlı iş insanlarımız bulunmaktadır. Onların önünü açmak için çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Bilgi birikiminin, tec­rübenin ve yetkinliğin paylaşıldığı zaman çok daha büyük başarılara imza atılabileceğini hep birlikte göreceğiz inşallah. Hemşehri­lerimizle beraber bizim buna inancımız tamdır. Önümüzdeki yıllarda başarılı olmanın yolu her alanda güçlü bir STK yapılanması dünyasında geçecektir.” dedi.

Deniz; “Yozgatlının genel kültürünü örf, adet, gelenek ve göreneklerimizin tanıtılacağı yöresel ikramlarımızın yapıla­cağı birlik ve beraberliğimizi perçinlemek için gerçekleştirece­ğimiz etkinliğe; Cumhurbaşkanı yardımcımız Fuat Oktay, Anayasa Komisyonu Başkanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Meclis Eski Bakanımız Cemil Çiçek, eski Bakanımız Lütfullah Kayalar, Millet Vekillerimiz, Yozgat Vali­miz, Belediye Başkanlarımız, ilçe Belediye Başkanlarımız, Kayma­kamlarımız, iş adamlarımız, ilim ve bilim adamlarımızın katılacağı büyük Yozgat buluşmasına tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER