Kadınlar günü programında Sibel Sarıhan’a Ahde Vefa

Ahde Vefa Platformu'nun 'Ahde Vefa Buluşmaları' projesi kapsamında gerçekleşen ve geleneksel olarak düzenlenen programın yeni konuğu ünlü iş kadını Sibel Sarıhan oldu.

Kadınlar günü programında Sibel Sarıhan’a Ahde Vefa
Dünya Kadınlar günü münasebetiyle düzenlenen kahvaltı programı, Ahde Vefa platformu merkezinde gerçekleşti. 
Türkiye'nin bekası ve refahı için görev yapmış ve mücadele vermiş önemli ailelere ziyaretler ile buluşmalar amaçlı kurulan ve geleneksel olarak bir araya gelen platform, ses getiren ziyaretler ve buluşmalar ile çok konuşuluyor. Programda hayırsever iş kadını Sibel Sarıhan, "millet olarak zor günler geçirdiğimiz bu zamanda, hayatın getirdiği sorumlulukları taşırken omuzlarda, unuttuğumuz veya atladığımız bazı alanlar olabiliyor ne yazıkki. İşte bu alanlardan en önemlisi de Ahde Vefa şüphesiz. Şahsım, işletmemiz Sarıhan ve tüm personellerimizinde hassasiyet göstermeye çalıştığı bu mukaddes değerleri hatırlamak amaçlı kurulmuş bu Platformu kutluyorum. Hiç bir beklenti içinde olmadan kıymetli o değerlerimizi sahiplenmek ve bir bütünlük sağlamak için bize ne düşerse platformun yanındayız. Bizlere Ahde Vefa göstererek 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel olan bu programa davet eden değerli Başkan Nuran Kırlak ve platform üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.
Platform Başkanı Kırlak; "Bu buluşmalar toplumumuzun dinamik taşları ve manevi değerleri olan kıymetleri hatırlamak ve hatırlatmak amaçlıdır. Çünkü Allah bizlere sılah-i rahim ziyaretlerini, yakınlarımıza ve komşularımıza yardım yapmayı emretmekte. Bu vesile ile bizleri kırmayıp teşrif eden Sayın Sibel Sarıhan’a tüm Ahde Vefa Ailesi adına çok teşekkür ederim" dedi.
Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2019, 20:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER