Taner Akkuş'tan Ümraniye Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanına Ziyaret

Türkiye'nin En Genç Kanaat Önderi Ünvanlı Analiz uzmanı Taner Akkuş, Ümraniye Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı ve Ak Parti Ümraniye İlçe Engelliler Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Yahya Sağlam'ı Ziyaret etti.

Taner Akkuş'tan Ümraniye Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanına Ziyaret
Ziyarette Başkan Sağlam; "hükümetimizin ve belediyemizin bütün birimleri biz engelliler için tüm haklarımızı vermekte ve sürdürmekte. İhtiyaç duyduğumuz tek bir şey kalıyor geriye, o da ilgi ve vefa. Bu nedenle ziyareti ile bizleri mutlu eden gönül dostu ve ümraniyemizin de gururu Taner Akkuş kardeşime meclisim ve tüm engelliler adına teşekkür ederim" dedi.
Analist Akkuş; 'sağlıklı her insan bir engelli adayı dır' şiarıyla düşünenler olarak, engellilerin yasal ve sosyal haklarını elde edebilmeleri için her zaman mücadele verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Bu vesileyle beni güzeller güzeli yüreği ile misafir eden ve şahsım adına anlam yüklü duygularla dolu düşüncelerini dile getiren Ümraniye Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı ve Ak Parti Ümraniye İlçe Engelliler Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Yahya Sağlam ağabeyime çok teşekkür ederim" dedi.
Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2019, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER