Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Millet Bahçesi’nde Gençlerle Spor Yaptı

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, gençlerle sabahın erken saatlerinde Ümraniye Millet Bahçesi’nde buluşarak, sabah sporu yaptı. Şehrin göbeğinde orman içinde 3 kilometrelik parkurda yürüyüş yapan Başkan Yıldırım, Ümraniyelileri Millet Bahçesi’nde spora davet etti.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Millet Bahçesi’nde Gençlerle Spor Yaptı

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, sabahın erken saatlerinde Ümraniye Millet Bahçesi’nde gençlerle buluştu. Başkan Yıldırım, gençlerle tek tek tokalaştıktan sonra doğal ortamda yürüyüş yaptı. Ormanın içerisinde bulunan parkurda bazı gençler Başkan Yıldırım ile birlikte yürüyüş yapmayı tercih ederken, bazı gençlerin ise koştukları görüldü.

Ümraniyelileri, Ümraniye Millet Bahçesi’nde spor yapmaya davet eden Başkan Yıldırım, “Hafta içi Çarşamba sabahları, hafta sonu da Cumartesi ve Pazar günü, millet bahçemizde,  şehrin göbeğinde arkadaşlarla yürüyoruz. Bütün herkesi sabah sporuna davet ediyorum. Burası hakikaten Egobet saklı bir cennet.  Ümraniye’mizde bu millet bahçesi, bir yaşam merkezi haline geldi. Burada çam ormanları içerisinde, şehrin merkezinde 330 dönüm arazide yaptığımız bahçemiz, hakikaten görülmeye değer. Lütfen Ümraniyeliler olarak burayı kullanalım” şeklinde konuştu.

Spora katılan bazı gençler, “Başkanımız bize böyle bir yer tesis ettiği için çok mutluyuz” derken, bazı gençler de, “Sabah sabah koşu ve yürüyüş çok iyi geliyor. Bu imkanları bize sağladığı için Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Sabahın erken saatlerinde başlayan yürüyüş, 3 kilometrelik parkurun tamamlanması ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2021, 03:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER