CHP İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİ YEREL BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

CHP Ümraniye Başkanı Zeynel Kızılkaya, İlçe yönetimi ve belediye meclis üyeleriyle birlikte basın mensupları ile buluştu.

CHP İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİ YEREL BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Bölgede görev yapan yerel basın temsilcileriyle kahvaltıda biraraya gelerek gündeme ilişkin açıklamalar yapan CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinden iyi bir mesaj aldıklarının altını çizerek, “önümüzdeki yıllarda CHP adına daha güzel gelişmeler olacak” dedi.

CHP Ümraniye İlçe Örgütü Başkanı Zeynel Kızılkaya yerel basın mensuplarıyla bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu dile getirirken, CHP Ümraniye İlçe örgütünün önümüzdeki dönemde yoğun bir çalışma temposu içine gireceğini vurguladı.

Kızılkaya; ”önümüzdeki yeni dönemde özellikle yerel basınla çok daha sıkı irtibat ve diyalog içerisinde olacağız. Burada isimler gelip geçici. 100 yıllık geçmişi olan bir partiyiz. Kimseyi küstürmeden ötekileştiremeden çalışmalarımızı yapacağız” dedi. Ülkemizin kronikleşin sorunlarını olduğunu söyleyen Kızılkaya, “Bakınız 9 milyon genç işsizimiz var. Bir deprem gerçeğimiz var. İstanbul’da kişi başına düşen yeşil alan Silivri ve Şile’yi saymasak 1.5m2. Deprem toplanma alanı yeşil alanlarımız hep ranta kurban gitti. Ümraniye’de de keza durum böyle. Çok ciddi bir trafik sorunumuz ve yeşil alan sorunumuz var” dedi.

CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN KÖKLERİ KUVAYİ MİLLİYE’DEN GELMEKTEDİR

CHP Ümraniye Örgütü’nün birlik ve beraberlik içerisinde, tam kadro ve ekipler halinde sahada olduğunu kaydeden Zeynel Kızılkaya, “CHP kesinlikle kişilere değil kadrolara bağlı bir partidir. Geçtiğimiz aylarda hatırlarsanız çarşaf liste ile bir kongre yaptık. Bu süreçten sonra tüm arkadaşlarımızla uyumlu şekilde çalışmalarımızı başlattık. 100 yıllık Cumhuriyeti kuran ve Cumhuriyetle yaşıt olan Cumhuriyet Halk Partisi, kökleri Kuvayi Milliye’den geldiği için örgüttür. CHP, kişiler ve şahıslardan değil örgütü ve kurumsal yapısından gücünü alır. 2024’te Ümraniye’de mutlaka ama mutlaka iktidar olmak gibi bir hedefimiz var ve bu hedefte kişiler ve isimler hiç önemli değil. Geçtiğimiz 23 Haziran seçiminde Ümraniye’deki fark sadece 16 bin. Bu 16 bini ikiye böldüğümüz vakit 8 bin seçmeni daha kazanmamız halinde Ümraniye’de de tıpkı İBB’de olduğu gibi iktidarız” dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN ARASINDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Yerelde iktidara gelmenin en önemli metodun belli olduğunu söyleyen Kızılkaya; “Vatandaşımızla her zaman birlikte olacağız. Halkın içinde olup, sorunlarını dinlemek ve çözüm yolları bulmaya çalışmak bizim en önemli çalışmamız olacak. Elbette bayramları kutlayacağız, programlar toplantılar yapacağız.. Ama vatandaşla olan bağımızı her geçen gün daha da kuvvetlendireceğiz. Bunun için kanaat önderlerimizle yakın temasta olacağız. STK’lar ve demokratik kitle örgütleri ile yakın duracağız” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER