Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti'de unvanlar değişebilir hizmet yarışı devam eder

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AK Parti'de unvanlar değişebilir ama millete ülkeye hizmet yarışı devam eder" dedi. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Erdoğan, Doğu Akdeniz'deki gerilim üzerinden eleştirdiği Fransa Cumhurbaşkanı Macron için "Kifayetsiz muhteris" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti'de unvanlar değişebilir hizmet yarışı devam eder

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılacak.

Erdoğan'ın şu sıralar video konferans yöntemiyle yapılan toplantıda yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

"601 bin yen üye ile birçok partinin üye sayısından daha fazlayız, aynı zamanda Türkiye'nin en büyük kadın kollarına sahibiz. Bir dava yolunda verilen mücadele seçime kadar değil mezara kadar sürer. AK Parti'de unvanlar değişebilir ama millete ülkeye hizmet yarışı devam eder. Amacımız önümüzdeki yıl yapacağımız büyük kongremize güçlü bir teşkilat yapısıyla girmektir. İl kongremizi ekimden itibaren başlatmayı planlıyoruz.

AK Parti'nin ülkemize kazandırdığı bu başarı tablosu bize sorumluluklar da yüklüyor. Büyüye Türkiye olarak çıtayı daime daha yükseğe çıkardık. Çok daha büyük adımların hazırlığındayız. Biz sadece geçmişin bugünün partisi değil, geleceğin partisiyiz. Çıtayı yükseğe çıkardık, milletimizin beklentilerine cevap verecek bir vizyon ortaya koyduk. 

Saldırıları sonuç vermeyen terör örgütü üyelerine kapılarını açanlar gerçek yüzlerini ortaya koydu. Avrupa ve Amerika demokrasi ve ekonomide tümüyle yerle yeksan olsa bile biz milletimizi her alanda kalkındırmaya devam edeceğiz.

MACRON'A: KİFAYETSİZ MUHTERİS

Ülkemizde bir kesim ısrarla bizi kendi sığ sularına çekmeye çalışıyor. Bu tuzağa düşmeyeceğiz. Ne diyorlar? Türkiye neden Suriye'de, Libya'da, Doğu Akdeniz'de, Kafkaslar'da diyorlar. Türkiye Suriye'den çekilirse Suriye huzura mı kavuşacak. Kuzey Irak teröristlerden mi temizlenecek? Türkiye sırtını dönerse Libya'da darbeciler yönetimi meşru yönetime mi bırakır. Türkiye vazgeçerse Fransa'nın başındaki kifayetsiz muhteris savrulmalarından kurtulup sağduyulu bir siyaset mi yapacak?"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER