DEVA PARTİSİ ÜMRANİYE İLÇE BAŞKANLIĞI 1.OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

DEVA Partisi Ümraniye ilçe başkanlığı 1. Olağan ilçe Kongresi Ümraniye’de gerçekleşti.

DEVA PARTİSİ ÜMRANİYE İLÇE BAŞKANLIĞI 1.OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

DEVA Partisi lideri Ali Babacan’ın mesajının okunduğu kongrede, bir konuşma yapan DEVA Partisi İstanbul il Başkanı Dr. Erhan Erol’un DEVA Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresinin hayırlı olmasını diledi.

DEVA PARTİSİ İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol’un yaptığı konuşmasın ‘da yılın “ 365 günü durmadan, yorulmadan arkamıza dahi bakmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. sokak, mahalle, mahalle çalışmalarını gerçekleştirerek yolumuza devam ediyoruz. Bu çalışmalardan dolayı Kurucu İlçe Başkanı Hasan Keleş ve teşkilatına teşekkür ediyorum” dedi.
Tek liste ile yeniden başkan seçilen kurucu ilçe başkanı Hasan Keleş ise “DEVA Partisi yaklaşık 4 ay önce Ümraniye’de teşkilatlanmış bir siyasi partidir. Ayrıştırıcı değil, birleştirici siyasi anlayışı düstur edinmiş bir partidir. DEVA Partisi çiftçiye, emekliye, memura ve gençlere umut olmuştur.726.758 bin nufusu,37 mahallesiyle Ümraniye Metropol İlçesi 4 ay önce teşkilatımızı kurduk. Çalışmalarımıza başladık. Uzak, yakın demeden her mahalleyi ziyaret ederek, vatandaşlarımızın dertleriyle dertlendik. Dertlerine hep beraber çözüm aradık. Bizler vatandaşlarımızla buluştukça, vatandaşların bize olan ilgi ve alakadarlıklarının arttığına şahit olduk ve bu sorunluluğun bilinci ile hareket ettik. Karşımıza çıkan hiçbir engel bizi yolumuzda caydıramayacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2022, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER