Murat Kurum: "İstanbul'un 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "25 yıllık birikimle gururla söylüyorum İstanbul'un 39 ilçesinde emeğimiz, 7 tepesinde alın terimiz var. İstanbul'un 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz" dedi.

Murat Kurum: "İstanbul'un 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz"

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının ev sahipliğinde, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, Cumhur İttifakı'nın 31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçiminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının, AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum olduğu açıklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeniden İstanbul, Yeniden AK Parti. Hazırız, kararlıyız. Hayırlı olsun" sözleriyle Murat Kurum'un adaylığını ilan etti. 


Açıklamasından öne çıkanlar: 

Hepinize bugün göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm İstanbullu dostlarımı da sevgiyle selamlıyoruz. Çok heyecanlıyız çünkü her sokağının kıymetinin bilindiği bir İstanbul arzuluyoruz. Teşkilatlarımızla kutlu bir yolculuğun ilk adımını bugün atıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Aziz İstanbullular, İBB Başkan Adayı olarak gösterildik. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere Cumhur ittifakımızın tüm paydaşlarına teşekkür ediyorum. 

"Herkesin huzurla yaşadığı bir İstanbul istiyoruz"

Ana kadememize, gençlik ve kadın kollarımıza, mahalle teşkilatlarımıza tüm dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman yanımda olan anneme babama bana destek olan eşime ve çocuklarıma çok teşekkür ediyorum. Bu şehre sevdalı liderimize, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve bu şehre hizmet vermiş belediye başkanlarımıza sevgilerimi sunuyorum. Herkesin huzurla yaşadığı bir İstanbul istiyorum. İstanbul'a aday olmak büyük onur, dünyada eşi benzeri olmayan bir şehir, hepimiz kendi özümüzü burada bulmuşuz. Kendi şehrimizin tadını burada almışız. Ekonomi ve ticaretin lokomotifi İstanbul. İstanbulumuz bizim bugünümüz, yarınımız... 

Ecdadımızın yolunca cumhuriyetten aldığımız güçle, al bayrağımızın gölgesinde yarınlarımız için geliyoruz. Gerçek belediyecilik önce vatandaşın hanesinde, yanı başında olmaktır. Sorunlarını çözmektir. Sözünceye kadar da yanından ayrılmamaktır. Bunu en iyi yapan AK Parti kadrolarıdır. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

"İstanbul'un 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz"

Yarın sabahtan itibaren vatandaşımıza heyecanımızı hedeflerimizi hayallerimizi hep birlikte anlatacağız. Beraber çalışacağız. Hep birlikte İstanbul'un 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz.

Aziz İstanbullulara daima hizmet ettim. TOKİ'de ve Emlak Konut'ta ülkemizin şehircilikte hak ettiği yere ulaşması için 20 yıl boyunca çalıştık. Bu tecrübeyle bakanlık dönemimimizde de Anadolunun 4 bir yanında insanımıza dokunan işler yaptık. 

"İstanbul'un 7 tepesinde alın terimiz var"

81 ilimizin hemen hemen tüm ilçelerinde insanımızla bir olduk. Onların dualarını aldık. Allah'a ne kadar şükretsek azdır. 25 yıllık birikimle gururla söylüyorum İstanbul'un 39 ilçesinde emeğimiz, 7 tepesinde alın terimiz var. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024, 08:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER