İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi, Sancaktepe Feriha Öz ve Çekmeköy Eğitim Araştırma Hastanesi olmak üzere üç ayrı hastanenin birden Başhekimliğini yürüten Doç. Dr. Gökhan Yaprak yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.

Hizmet kalitesinin arttırılması ve vatandaşların en iyi sağlık hizmetini alması için ellerinden gelen tüm gayreti sarf ettiğini belirten Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak, vatandaşa daha iyi sağlık hizmeti sunabilmek için fiziki ve tıbbi donanım alt yapıda gün ben gün iyileştirmeler yapıldığını söyledi.

“Hastalarımızın huzur ve refahı için hastane yönetimi olarak yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Yaprak; “Hastanelerimizin acil servislerinde ve normal servislerinde büyük bir yoğunluk yaşanmaktadır. Hastane yönetimi olarak gerek acil servislerinde, gerekse normal servislerde ki hastalarımıza daha verimli hizmet vermek için çalışmalarımız her alanda devam etmektedir. Yoğunluktan dolayı hemen her gün uzun saatler çalışıyorsunuz. İş yoğunluğundan dolayı gün geliyor geceyi dâhi hastanede geçirmek zorunda kalıyoruz” şekilde konuştu.

"Hastanemize adım atan her bir vatandaşımız misafirimizdir"

Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak; “Nitelikli birimlerimiz, her branştan polikliniklerimiz, uluslararası standartlarda tam donanımlı ünitelerimizle varandaşlarımıza hizmet veriyoruz.  Fedakâr personelimizle birlikte amacımız, vatandaşımıza en iyi, en hızlı şekliyle sağlık hizmetini sunabilmektir” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi