Münazara yarışmasında Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci olurken, Hüseyin Özyeğin Vakfı Tunç Çapa Anadolu Lisesi ikinci, Fatma Talip Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile üçüncü oldu.

Programda selamlama konuşması yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz  “Gerek bu yıl gerekse geçtiğimiz yıllarda yapılan münazara yarışmalarından büyük keyif almıştık. Gençlerimizin kendilerini geliştirebilmeleri için son derece önemli bir organizasyon. Programda emeği geçen TÜGVA ekibine teşekkür ediyorum.” dedi

Tügva Çekmeköy İlçe Temsilcilisi Nazif Kartal; “düzenlediğimiz liseler arası münazara yarışması finalini ve ödül törenini yaptık. Programımıza katılım sağlayan; Tügva Genel Başkanımız İbrahim Beşinci’ye, Çekmeköy Kaymakamı’mız Resul Çelik’e, Çekmeköy Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’a, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanımız Akın İlhan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Burhan Bayrak’a, İlçe Müftümüz Vehbi Akşit Hocam’a’ Stk başkanları ve temsilcilerine, değerli öğretmelerimize ve jüri üyelerimize, okul müdürlerimize, kıymetli öğrenci kardeşlerimize, Tügva Çekmeköy İlçe yönetimimize teşekkür eder, yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm yarışmacı öğrenci ve okullarımızı da gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi