Kadın ve gençleri ön planda tutan projeleri hayata geçiren Sancaktepe Belediyesi, girişimci kadınlara yönelik anlamlı bir projeye imza attı. ‘Girişimci Destekleme Akademisi’ projesiyle, kadınlara kendilerini geliştirme ve üretici kimliklerini keşfetme fırsatı da tanımış oldu.

Sancaktepe Belediyesi Kadın Aile Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 3 ay süren “Girişimci Destekleme Akademisi” programı ile 41 kursiyere alanında uzman hocalar tarafından eğitimler verildi. 11 Ekim-13 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen eğitimlerin ardından kursiyerlere 24 Ocak tarihinde düzenlenen çalıştay ile sertifikaları Belediye Başkanımız Şeyma Döğücü’nün de katıldığı programla takdim edildi.

Sancaktepe Belediyesi Prof.Dr.Necmettin Erbakan külliyesi’nde gerçekleşen programda; Pazarlama uzmanı Dr.Irmak Bakioğlu,Prof.Dr.Elif Yolbulan Okan, Girişimcilik uzmanı Dr.Özay Özaydın,  Akademisyen Şükrü Kara, ve Marka İletişim uzmanı Asude Alkaylı katılımcılara girişimcilik, iletişim, pazarlama, markalaşma, e-ticaret ve sosyal medya konularında eğitim verdi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü kadınların sosyal ve ekonomik hayatını desteklemek adına çalıştıklarını belirtti. Başkan Döğücü; “Kadın istihdamını artırmak ve desteklemek adına ‘Girişimci Destekleme Akademisi’’ projesini hayata geçirdik. 3 ay süren eğitimlerimiz sonunda 41 kadınımıza eğitimler verdik. Onların aile bütçesine katkıda bulunmaları için üretici kimliklerini ön plana çıkaracak yeni projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu

Editör: Haber Merkezi