2017 yılında İş insanı Yücel Yalçınkaya öncülüğünde kurularak faaliyetlerine başlayan ASİAD her geçen gün çıtayı yükselterek emin adımlarla çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürüyor.

Yurtdışında dünyanın en gelişmiş 22 ülkelerinde temsilciliği bulunan Anadolu Birleştirici ve Sanayici İş Adamları Derneği ASİAD çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Yücel Yalçınkaya öncülüğünde faaliyet gösteren ASİAD yönetimi ve üyeleri Bostancı Dedeman Otelde düzenlediği ödül gecesine siyaset iş dünyasından ve sanat camiasından çok sayıda davetli katıldı. İş adamlarının ve siyasilerin yoğun ilgi gösterdiği ödül gecesinde ASİAD'ın kurucu Başkanı Yücel Yalçınkaya günün önem ve anlamını içeren gündeme dair önemli bir konuşma yaptı.

SİYASET VE İŞ DÜNYASINDAN ASİAD GECESİNE YOĞUN İLGİ

Konuşmasında önemli konulara değinen Yalçınkaya,  ASİAD iş dünyası son derece yerli ve milli vatanını milletini seven hassas bir kuruluştur. ASİAD dünyanın en gelişmiş 22 ülkesinde temsilcilikleri bulunan ülkemizi temsil eden güçlü bir kuruluştur. İnanıyorum ki ASİAD olarak ülkemizin ve milletimizin adına tüm temsilciliklerimizle birlikte çok daha başarılı çalışmalar hizmetler yapacağız dedi. Gecenin sunuculuğunu TGRT sunuculuğunu Mehmet Aydın ve Gözde Özyürek 'in yaptığı ödül gecesine milletvekilleri eski bakanlar bakan yardımcıları iş adamları olmak üzere siyaset sanat ve iş dünyasından çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Ödül gecesinde Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım,  Üsküdar Belediye başkanı Hilmi Türkmen, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik olmak üzere birçok iş insanı, siyasetçi ve basın mensupları ve sanatkârlara ödülleri Taktım edildi.  Gecede en girişimci iş insanı olarak Kasrı Lena Düğün Salonlarının işletmecisi Nuh Gergin de ödül alanlar arasında yerini aldı.

Editör: Haber Merkezi