Yapılan yardımları özenle hazırlayıp paketlenmesine yardımcı olan AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak, yönetim ve mahalle kurulu üyelerine topladıkları yardım için teşekkür ederek şunları ifade etti;
“ Dünyanın herhangi bir yerinde yardıma ihtiyacı olan tüm çocuklarımıza kalbimiz ve elimiz her daim açıktır. Bizler üşeyen küçük eller gördüğümüzde gönülleri ağlayan onların yarasına derman olmaya çalışan bir milletiz. Bu anlamda yardımlarıyla İdlib’deki çocuklarımızın yaralarını saran destek olan başta İlçe Başkanımız İsmail Erdem beyefendi olmak üzere ,değerli teşkilat mensublarımıza ,yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum, ayrıca bu yardımda emeği olan hayır sever her bir vatandaşımıza da sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Zorlu kış şartlarında bir nebzede olsa oradaki çocuklarımızın ihtiyaçlarını gidermek, gönüllerini ısıtmak istedik. Gün birlik olma günü ise biz her daim bir ve beraberiz..“ dedi.
AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları İdlib’li Kardeşlerimizin Yanında
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem riyasetinde ,Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak Başkanlığında, mahalle ve yönetim kurulu üyeleriyle hazırlanan, İdlib’deki zorlu koşullarda yaşayan çocuklarımıza 16 Şubat 2022 Çarşamba günü yola çıkmak üzere kışlık giysi ve bot yardımı toplanarak, gönderildi.

YORUM EKLE
1
Genç Yozgatlılar Derneği Faaliyetlerine Devam Ediyor
2
Çekmeköy’de Narkotik Eğitim Tırı Kuruldu
3
Ümraniye’de Yeni Bir Platform Kuruldu
4
Sancaktepe’de hamsi ziyafeti
5
ÇEKMEKÖY'DE MİKROFON GENÇLERDE
6
ÇEKMEKÖY İMAR PLANLARI HAYIRLI OLSUN
7
İMES’TEN SANAYİ-EĞİTİM İŞBİRLİĞİNE ÖNEMLİ...
8
Hocalı Soykırımı'nın 30. Yılında Anma...
9
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDE KATLİAMIN 30. YILINDA...
10
Genç Yozgatlılar Derneği Gençlik Buluşmasına...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:29

GÜNEŞ
08:00

ÖĞLE
12:57

İKİNDİ
15:23

AKŞAM
17:45

YATSI
19:09
SIRADAKİ HABER