Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayında düzenlenen geniş kapsamlı sabah kahvaltısı ile başlayan programda Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bölgedeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Ümraniye Belediyesi nikah sarayında gerçekleşen kahvaltı toplantıya eski devlet bakanlarından Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti 1.Bölge 28. Dönem Milletvekili Adayı Zeynep Bayır, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Ziya Çiftçioğlu, ilçe yöneticileri, Abu Hayat Bingöl Platformu Başkanı Sabri Bağış, Bingöl Vakfı Başkanı Mahmut Varol çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat  önderleri ve iş insanları katıldı. 

Kanaat önderlerinin ve sicil toplum kuruluşu temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Ziya Çiftçioğlu, Ak Parti 1. Bölge 28. Dönem Milletvekili Adayı Zeynep Bayır, Bingöl Vakfı Başkanı Mahmut Varol, Belediye  Başkanı İsmet Yıldırım, Devlet Eski Bakanı ve Bingöl Milletvekili Cevcet Yılmaz konuşma yaptılar.

Ümraniyelilerin yoğun ilgi gösterdiği Toplantıda günün önem ve anlamını içeren bir konuşma yapan Başkan İsmet Yıldırım ülkemizin geleceği ile ilgili kamuoyuna önemli mesajlar verdi. Yıldırım; “lığı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nin, Türkiye’nin geleceği açısından çok büyük bir önem taşıdığının altını çizerek, "14 Mayıs Türkiye'nin kader seçimidir. Halkımıza inanıyoruz; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve milletvekili adayı arkadaşlarımızı yeniden ve çok daha güçlü bir şekilde meclise göndereceğiz" dedi.

YILMAZ; “14 MAYIS YENİ TÜRKİYE YÜZYILININ BAŞLANGICI OLACAK
Eski devlet bakanlarından ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin, Türkiye’nin geleceği açısından hayati ve büyük bir önem taşıdığının altını çizdi. Yılmaz, "İnşallah 14 Mayıs, Türkiye'nin siyasi tarihinde yepyeni bir milat ve yeni bir başlangıç olacaktır. 14 Mayıs’tan sonra yeni bir sayfa, yeni bir kapının ardına kadar açılışı, Türkiye yüzyılının da başlangıcı olacaktır. O gün geldiğinde Cumhurbaşkanımıza ve milletvekili adaylarımıza en güçlü desteği vereceğiz. Ülkemizin her alanda büyümesi, kalkınması ve güçlenmesinin devamı için AK Parti iktidarının sürmesi elzemdir. Bizler de bu amaç, hedef ve duygularla, milletvekili adaylarımızla birlikte günlerdir halkımızın arasındayız. Vatandaşlarımızın ferasetine, ileri görüşlülüğüne inanıyorum. 14 Mayıs’ta da büyük bir farkla sandıklardan tekrar iktidar olarak çıkacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi