BANKALAR KREDİYİ KESTİ, DEVLET HİBE TEŞVİK VERDİ 

Yatırım Danışmanı Fatih Yıldırım, gazetemize KOBİ, hibe ve destekler konusunda Belga Finans Danışmanlığı’nın faaliyetlerini gazetemize anlattı.  

Danışman Fatih Yıldırım, “Belga Yatırım; Türkiye, Avrupa ve ABD'de faaliyet gösteren Banka ve Finans Kurumlarından kısa vade, orta vade ve uzun vade finansman temini için Broker ve Partnerleri ile birlikte çalışmakta, yurtiçi ve yurt dışı kaynaklı finans danışmanlığı yapmaktadır. Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda Fizibilite Raporu, Gayrimenkul Ekspertiz Raporu ve Bağımsız Mali Denetim Raporları için uluslararası firmalardan hizmet almaktadır. Müşterileri ile işbirliği içerisinde gerekli dökümanları hazırlamakta ve finansman kaynaklarına ulaşmakta, müzakereleri yürütmekte ve sonuçlanıncaya kadar işlemleri takip etmektedir.”

DEVLET HİBE VE TEŞVİKLERİ DEVAM EDİYOR

Yıldırım; “Global Covid - 19 krizi sırasında, yüzlerce yeni firma üretime başladı,  binlerce firma üretimini arttırarak devam etti. Devlet;  KOSGEB, SGK, İSKUR vb kurumlar üzerinden yüz binlerce yeni girişimci ve  kobiye milyarlarca tutarında hibe ve teşvik verdi. Ama bu hibe ve teşviki kullanabilecek birçok kişi,  firma, işletme haberi olmadığından, ya da proje hazırlayıp sunamadığından, bu hibelerden yararlanma fırsatını kaçırdı. Ancak “Devlet Hibe ve Teşvikleri” devam ediyor. Belga Yatırım, Ekim 2020 den itibaren tüm Metropol Gazetesi okuyucularına ücretsiz “Hibe Analiz Danışmanlığı” vermeye başladığını buradan duyurmak isterim” dedi.

Devletin birçok kurum ve kuruluşu tarafından sektörel bazda KOBİ’lere hibe ve destekler sunulduğunun altını çizen Yıldırım; “Türkiye'de yer alan firmalara, derneklere, vakıflara, kurum ve kuruluşlara proje ve hibe destekleri konusunda hizmet veriyoruz. İşletmeler sunulan bu destekler ve teşvikler hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığı için başvuru yapamamakta ve bu hibelerden yararlanamamaktadır. Danışmanlığımızın amacı; Özellikle KOBİ’lerin güncel hibe ve teşviklerden haberdar edilmesi, ilgili sektörlerdeki hibe, teşvik ve desteklerden maksimum düzeyde faydalanmalarının sağlanmasıdır.” Şeklinde konuştu.

Finansal Hizmet Çözümlerine Özgün ve Kişisel Bir Yaklaşım Geliştirdik

Belga Yatırım Danışmanı Fatih Yıldırım; “Danışmanlık verdiğimiz firmanın faaliyet gösterdiği sektör, ikamet ettiği şehir, yatırımın yapmak istendiği şehir ve planlanan yatırımın kapsamı makine-ekipman alımı, inşaat, tanıtım çalışmaları, yönetim sistemleri danışmanlığı vb. birlikte değerlendirerek, firmanın hibe desteği için başvurabileceği, yatırımına uygun bir programın olup olmadığı araştırıyoruz. Uygun açık program olması durumunda, firma yerinde ziyaret edilerek proje faaliyetleri netleştirilir. Firmadan alınan bilgilerden yararlanılarak firmanın ve yatırımın detaylı bir şekilde proje dosyası hazırlanır. Projenin hazırlanmasının ardından proje dosyasının ilgili hibe kuruluşuna teslimi, takibi ve ilgili kurumla proje takviminin yönetilmesi sürecinde firmaya destek verilir. Öte yandan Finansal enstrümanlar ve finansal kaynak temininde danışmanlık, Sosyal ve Kültürel Tesisler, Hastane, Otel, Otoyol, Köprü, Tünel, Baraj, Liman, Petrokimya Tesisleri ve Altyapı projelerinin hayata geçirilmesi için konularında uzmanları barındıran BELGA Yatırım, proje finansmanı sağlanması konusunda da destek vermektedir.

Belga Yatırım Danışmanlık Hizmetleri

Devlet Hibe ve Teşvikleri Danışmanlığı

Gayrimenkul Teminatı karşılığında Kredi

Banka Garanti Mektubu karşılığında Kredi

Ticari Kredi

Uluslararası Proje Finansmanı

İthalat-İhracat için Akreditif vb. başlıklarında danışmanlık vermektedir.

BELGA YATIRIM

www.belgayatirim.com

Altıntepe, Galipbey Cd. Hüseyin Bey Ap. No.12/2 34840 Küçükyalı, İstanbul TR
[email protected]
T: 0(538) 8145901
F: 0(216) 3888205

Belga Yatırım'ın verdiği diğer hizmetler için www.belgayatirim.com web sitesine bakabilirsiniz. 

Editör: Haber Merkezi