Ümraniye çevresinde faaliyet gösteren Bingöllüler, Ümraniye Şark Düğün Salonunda düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı iftar yemeğine dernek başkanları,  sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Ak Parti  Milletvekili Aday  Adayları,  Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya ve parti yöneticileri olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Abu Hayat Platformu Başkanı Sabri Bağış; “14 Mayıs seçimleri Cumhuriyet tarihinin en hassas genel seçimi olacak”

Sabri Bağış; “Ülke olarak son derece hassas bir dönemden geçiyoruz. 14 Mayıs’ta ülkemiz Cumhuriyet tarihinin en önemli ve en hassas genel seçimi yapılacaktır. Ülkemizin ve milletimizin geleceği ve yarınlarımız geleceği için çok önemli bir süreçten geçtiğimizi bilin. Bingöl, sivil toplum ve iş adamları hizmet sevdalıları grubunu kurduk. Bu grup bünyesinde STK’lar, iş insanlarımız, milletvekilleri aday adayları, hemşehrilerimiz ile beraber hareket ederek Cumhur ittifakına destek veriyoruz. Tek amacımız Bingöl'de 1982 darbe anayasasına hayır oylarımız ile yazdığımız tarihi, bu önemli 2023 yılın 14 mayısın da seçimde de Millet ittifak bileşenlerine ve onu emelleri için kulanan destekleyen ulkelerede tarihi dersi vermektir. Gün birlik ve beraberlik günüdür” diyerek tüm hemşehrilerine çağrıda bulundu.

İftar yemeği sonrasında gerçekleşen toplantıya Vakıf Başkanı Mahmut Varol, iş insanı İbrahim Zirekoğlu ve Nezih Ünalan gibi çok sayıda davetli katıldı.



Editör: Haber Merkezi