Başkan Erdal Albayrak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak’ında hazır bulunduğu etkinlikte depremzede çocuklarla bir araya gelindi. 

Genç ÇEKSİAD’ın katkılarıyla Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşanan depremlerden dolayı etkilenen afetzede çocuklara bir nevi hazırlıklar yapıldı. Yaklaşık 30 depemzede öğrencinin katıldığı etkinliğe çocuklar doyasıya eğlenerek günün tadını çıkardı.

Çekmeköy’e yerleşen yaklaşık 430 depremzede çocuğun olduğunu söyleyen Albayrak; “ilk günden itibaren bu yana tüm gücümüzle buradaki vatandaşlarımızın, depremzede kardeşlerimizin yanında olduk. 30 öğrenci çocuğumuzu Derneğimizde misafir ederek, çeşitli hediye ve ikramlarda bulunduk acılarını bir nebzede olsa hafifletmişizdir ifadelerini kullandı.

Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde i, Nükte Sözen Ortaokulu öğrencileri ÇEKSİAD’da buluşarak moral depoladı. ilçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak i; “6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerden etkilenen afetzede çocukların yüzünü güldüren, ilk günden beri depremzedelerin sorunlarını ivedikle çözen ve yardımlarını hiç esirgemeyen değerli ÇEKSİAD üyelerine çok teşekkür ediyorum”ifdelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi