Bora Kılıç, Çekmeköy’ün temel alt yapı ve üst yapı problemlerine değinip, daha sonraki süreçte detaylıca bu konudaki öneri ve projelerini de kamuoyu ile paylaşacağını söyledi.

İBB ve Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Bora Kılıç, İYİ Parti Çekmeköy Belediye Başkanlığı için basın mesuplarının önünde aday adaylığını açıkladı. Kılıç; “Partimin teveccüh göstermesi halinde 1000 kişilik bir ekiple ile Çekmeköy’ü sokak sokak dolaşacağız”dedi.

Taşdelen’de gerçekleşen toplantıya İYİ Parti Çekmeköy ilçe Başkanı Dilaver Koç, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partililer'de katılarak Bora Kılıç’a destek verdi.

KENDİMİZDEN EMİNİZ, KARARLIYIZ 

Son derece iddialı ve kararlı konuşmaların yapıldığı toplantıda kısa bir konuşma yapan İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç; “kendimizden eminiz kararlıyız. İYİ Parti Olarak Türkiye genelinde olduğu gibi İlçemiz Çekmeköy de Belediye Seçimlerine tek Başımıza giriyoruz. Çekmeköy ilçe başkanlığı olarak uzun bir süredir birlikte çalıştığımız Çekmeköy ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi değerli arkadaşımız Bora Kılıç kardeşimizin adaylığını destekliyoruz” dedi. 

Daha sonra toplantıda kamuoyuna açıklamalarda bulunan Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı Bora Kılıç; ben hem yerli hemde milli bir adayım. Kısmet olurda bu görev bana verilirse seçimin kaderi Çekmeköy’de değişecektir. İlçemizde 21 mahallemizde hiçbir ayrım yapmadan, muhtarlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve tüm halkımızın birlikte sorunların üstesindeyiz gelmeye çalıştık. 30 yıllık Çekmeköylü olduğumu ifade etmeliyim. Yıllardır bu ilçede yaşayan bir kardeşinizim. 26 yaşımda Taşdelen’de meclis üyeliği yaptım. Yerel yöneticilik konusunda nasıl yapılması gerektiğini iyi bilen tecrübeli bir kişiyim” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi