Ümraniye Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezinde gerçekleşen 14. olağan genel kurula siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayan genel kurula BBP Genel Başkan Yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, Ümraniye Belediye Meclis üyesi Orçun Şekercioğlu,  Mahalle Muhtarları, iş insanları olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Genel Kurulda Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım bir konuşma yaparak İlçe Başkanı Cemal  Sorgucuyu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Konuşmasında önemli konulara değinen Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmasını  eleştirdi. Geçtiğimiz 4 yılın heba olduğunu belirten Başkan Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hiçbir kalıcı hizmet yapamadığını, 4 yıldır AK Parti döneminden yarıda kalan hizmetleri dahi tamamlayamayan, laf üretmekten başka bir hizmetleri olmadı diyerek Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. 
 

Genel Kurulda sahne alan müzik orkestrasının söylediği Maraş Türküsü Genel kurula katılanları duygulandırdı. 

Daha sonra faaliyet raporunun okunmasının ardından oylamaya geçildi. Delegelerin oylarının tamamını alan Başkan Cemal Sorgucu, yeniden Büyük Birlik Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığına seçilecek güven tazeledi. 
Oylama sonucunda yeniden kürsüye gelerek söz alan Başkan Cemal Sorgucu, genel kurulda kendisine destek veren, güven duyan partililere teşekkür ederek günün önem ve anlamını içeren bir konuşma yaptı.

Editör: Haber Merkezi