Taşdelen Güngören Mahallesi'nde iki ayrı inşaat firmasıyla faaliyet gösteren Aziz Kapıcıoğlu gazetemize açıklamalarda bulundu.

Aziz Kocaoğlu; “31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Meclis Üyeliği için Aday Adaylığı başvurumu yaptım. Hedefimiz başta uzun yıllar ikamet etmiş olduğum ve ticari hayatımı sürdürmüş olduğum Güngören Mahallesi, Taşdelen ve tüm Çekmeköy’e hizmet etmektedir. Partimiz beni aday gösterir ve kısmet olur Meclis üyesi seçilirsem mahallemize ve Çekmeköy’e hizmet etmek için samimi bir şekilde çalışacağım. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Hedefim ve amacım yıllardır ikamet etmiş olduğum ve ticari hayatımı sürdürdüğüm ilçemize hizmet etmektir. Bu süreçte mesajlarıyla iyi dilek ve dualarıyla destek veren tüm dostlarıma ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hakkımızda hayırlısını Allah’tan dileyerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

Kocaoğlu, her zaman AK Parti’nin bir neferi olduğunu belirterek, kendisine görev verildiği takdirde görevini en iyi şekilde yerine getireceğini söyledi.

Aziz Kocaoğlu Kimdir Kısa Özgeçmişi

1968 Trabzon Of doğumlu olan Kapıcıoğlu yıllardır Denizcilik sektöründe çalıştıktan sonra 1999 yılında İstanbul'un Çekmeköy İlçesine yerleşerek inşaat sektöründe ticari hayatına başladı. 2001 yılında Karadeniz Gayrimenkul inşaatı kurdu daha sonra 2005 yılında ise, AA Karadeniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited şirketini kurdu. Halen bu iki inşaat firmalarının yönetim kurulu başkanlığını görevini sürdüren Kapıcıoğlu 2019 yılından beri Çekmeköy Mutaahitler derneği yönetim kurulu üyeliğini sürdürmektedir. Aziz Kapıcıoğlu 2016 yılından Of Söğütlü Köyü Sosyal Yardımlaşma derneği başkan yardımcılığı görevini sürdürmekte olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi