İstanbul Muhtarları, Manavgat’a yağmurla birlikte gitti

İstanbul Muhtarlar Federasyonu, Antalya’nın Manavgat ilçesinde günlerdir devam eden orman yangınlarından mağdur olan vatandaşlara yardım götürdü.

İstanbul Muhtarları, Manavgat’a yağmurla birlikte gitti

Kadir Delibalta başkanlığındaki İstanbul Muhtarlar Federasyonu yöneticileri ve muhtarlar, yangın bölgesine vardıklarında aniden bastıran sağanak yağmur büyük bir sevinçle karşılandı. Yağmur altında götürdükleri yardımları dağıtan muhtarlardan Çekmeköy Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik’in olay bölgesinde yaptığı şükür duası ise birçok ulusal basında gündem oldu.

Yangın başladığı andan itibaren organize olup Tır’lar dolusu yardım toplayan Kadir Delibalta başkanlığındaki İstanbul Muhtarlar Federasyonu yöneticileri, Antalya’nın Manavgat ilçesinde büyük bir sevinçle karşılandı. Muhtarlardan oluşan heyet bölgeye vardığında aniden bastıran yağmur ise, “Muhtarlar bereketi” getirdi yorumlarına neden oldu.

Yardımları vatandaşlara sağanak yağmur altında dağıtan muhtarlar, duygulu anlar yaşadı. Böylesi zor günlerde millet olarak kenetlenmenin öneminin vurgulandığı yardım dağıtımında vatandaşlar muhtarlara teşekkürlerini sundu.

Ayrıca heyette yer alan Çekmeköy Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik ise yağmur altında dua ederek; ““Ben burada 6 ay geçirdim. Buranın ne kadar yeşil olduğunu biliyorum. Şimdi tek bir kuş sesi, karınca sesi bile yok. Sadece insanların feryatları ve kara bir alan var. İçimize bu ateşi düşürenlerin ocaklarına da ateş düşsün” dedi. Muhtar Çelik’in duası ulusal ve sosyal medyada genişçe yer buldu.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2024, 20:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER