Önemli konuların konuşulduğu ziyarette Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, Başkan İsmet Yıldırım’dan esnaf odasının mülkiyet sorunlarının çözümü için acil yardım çağrısında bulundu. 

Esnaf Odası yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette esnaf odası Başkanı Mehmet Özdil, esnaf odasının mülkiyet sorununun 10 yıldır bir türlü çözüme kavuşamadığını belirterek konuyla ilgili eski oda Başkanı Bayram Çavuşoğlu'nu suçladı. 

Özdil; “Esnaf odamızın binalarının bir an önce yasalar çerçevesinde odamıza verilmesi gerekiyordu, ancak eski oda başkanı vermeye yanaşmadı. Kamuoyununda yakından bildiği bu sorunun çözüme kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eski oda yönetimi tarafından haksız yere esnaf odasının mülkiyetinin resmen odamıza devredilmesini istiyoruz. Bu konudaki mücadelemiz hak yerini bulana kadar sürecektir” diyen Özdil, Ümraniye Belediye Başkanı ve AK Parti Ümraniye  Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım’dan yardım istedi. 

Ziyarette Oda Başkanı Mehmet Özdil ve yöneticiler çiçekle karşıladıkları Başkan Yıldırım'a günün anlam ve önemini içeren  tablo hediye etti.

Editör: Haber Merkezi