Mümin Günler Sahada Hız Kesmiyor

İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği Genel Sekreteri Mümin Günler, İYİ Parti'nin Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı çalışmalarına devam ediyor.

Mümin Günler Sahada Hız Kesmiyor

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Küçükçekmece’deki dengeleri değiştirebilecek potansiyelde olan İYİ Parti, Mümin Günler’i ilçeye belediye başkan adayı olarak gösterdi.

İYİ  Parti İç Anadolu bölge koordinatörü, Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneği ve Yozgat platformu başkan vekili Mümin Günler, İYİ Partiden  İstanbul’un Küçükçekmece ilçesi Belediye Başkan adayı oldu. Günler'in başkan adaylığı Küçükçekmede yaşamakta olan Yozgatlılar arasında memnuniyetle karşılandı.

“Küçükçekmece’ye Belediyecilik Ruhunu Geri Getireceğiz” 

Mümin Günler; “Küçükçekmece maalesef ruhsuz bir ilçe ve kentsel dönüşümde de sadece rant odaklı zihniyet sebebiyle sağlıklı bir dönüşüm geçiremiyor. AK Parti ve CHP belediyeciliğini tecrübe etmiş vatandaş bu düzene son vermezse bugünleri bile arayacağız” ifadelerini kullandı.

Günler; “Kentsel dönüşümün bina değil, ada bazlı yapılması gerektiğini söyleyen Mümin Günler, “Küçükçekmecemizin en büyük sorunu yaşam kalitemizin her geçen gün daha da eksiye gitmesi. Nefes alma alanı kalmamıştır. Merkezi yönetim, il yönetim ve Küçükçekmece’de ciddi bir silkelenmeye ihtiyaç var. İlçenin bir kimliği yok. Ruhu yok. Kentsel dönüşüm ada bazlı yapmak zorundayız. Bina bazlı yaparsak yoğunluk artacak ve kaldırım, trafik sorunları da çoğalacaktır.” ifadelerini kullandı.

Mümin Günler kimdir?

İYİ Parti'nin İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkan adayı olan Mümin Günler, kökeni Yozgat'a dayanan bir siyasetçi ve iş insanıdır. 1963 yılında İstanbul'a göç eden ailesinin üçüncü evladı olarak dünyaya gelen Günler, İstanbul'da doğmuş ve büyümüştür. Eğitim hayatını İstanbul'da tamamladıktan sonra gümrük müşaviri olarak kariyerine adım atmış ve 1989 yılından beri kendi şirketini başarıyla yönetmektedir.

Günler'in Yozgat ile olan bağı ise 2009 yılında daha da güçlenmiştir. Bu yılda Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneği'nin yönetim kuruluna seçilmesiyle birlikte Yozgatlı hemşehrileriyle daha yakından tanışma fırsatı bulmuş ve dernek çatısı altında birçok projeye imza atmıştır. Yozgat'ın ekonomik kalkınması için çaba gösteren Günler, Kazım Ekinci ile birlikte bu alanda önemli çalışmalara imza atmıştır.

Siyasete olan ilgisi ve hizmet anlayışıyla öne çıkan Mümin Günler, İYİ Parti'nin kurulduğu günden itibaren İstanbul'da aktif olarak görev almıştır. İstanbul'da partinin il başkan yardımcılığını yürütmüş ve İstanbul'un sesi olma hedefiyle çalışmalarını sürdürmüştür. Ayrıca, İYİ Parti'nin İstanbul il başkanlığı görevine aday olmamış ve genel merkezin talebi doğrultusunda il başkanlığına aday olmamıştır.


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER