Murat Kurum; “İstanbul’u Yeniden İnşa Edeceğiz”

Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) ziyaret eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum kamuoyuna önemli açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum; “İstanbul’u Yeniden İnşa Edeceğiz”

AK Parti İstanbul Milletvekili, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum bugün Çekmeköy'de önemli ziyaretlerde bulundu. Çekmeköy'de seçim çalışmalarına devam eden Bakan Murat Kurum’un beraberinde Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile birlikte Türkiye'nin önemli bal üreticilerinden Balparmak bal fabrikasını, ardından Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği (ÇEKSİAD)'ı ziyaret etti.

ÇEKSİAD yöneticileri ve bölgede faaliyet gösteren iş insanlarının da katıldığı ziyarette  önemli konular ele alındı. ÇEKSİAD Başkanı  Erdal Albayrak'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette ÇEKSİAD Başkanı  Erdal Albayrak'ın konuşmasıyla başladı. 

Albayrak; “ÇEKSİAD’ın en önemli özelliği büyük Türkiye hedefi ve ortak paydasında buluşmak”

Albayrak; “Sanayici İş Adamları Derneği olarak bugün 2018’de göreve geldiğinden beri başarıdan başarıya koşan çok değerli  Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanımızı ÇEKSİAD’da ağırlamaktan onur duyarız. Sayın Bakanımızın ülkemizde ve İlçemiz Çekmeköy'de gerçekleştirdiği çalışmaları tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. ÇEKSİAD’ın en önemli özelliği büyük Türkiye hedefi ve ortak paydasında buluşmaktır” dedi. 

Murat Kurum; “4 yıldır İstanbul’a çivi dahi çakılmadı”

Kurum; “İstanbulu yeniden inşa edeceğiz. Yarısı bizden yarısı sizden projesiyle İstanbul’u şaha kaldıracağız. Bundan kuşkunuz olmasın. Büyükşehir Belediyesi  Çekmeköy’ü kaderine terk etti. 4 yıldır Çekmeköy'de bir yatırım yapılmadı. Tam aksine Çekmeköy’de bizim yaptığımız hizmetlere biz yaptık diye yalan söylediler. Maalesef ana muhalefet partisi yalan ve düzenbazlık üzerine siyaset yapmaktan başka bir şey yapmıyor. Deprem bölgesi olan on bir ilde çalışmalarımız devam ediyor. Bizim sözümüz Kılıçdaroğlu’nun sözüne benzemez. Söz verdiğimiz gibi deprem bölgelerine 650 bin konut yapacağız dedik yapıyoruz. Dünya da en büyük 10 ekonomi arasında yer alacağız. Biz Ak Parti olarak 21 yılda 1 asırda yapılamayan hizmetleri yaptık” dedi. 

Depremzede kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” 

Kurum, “Bizim derdimiz 11 ilimiz, afet bölgemiz. Afet bölgesindeki kardeşlerimizdir ve onlar için bu mücadeleyi veriyoruz. Onlar için 28 Mayıs’ta sandığa gideceğiz. 28 Mayıs’ta depremzede kardeşlerimizi istismar edenlere, onlarla alay edenlere net bir cevabı hep birlikte vereceğiz. Depremzede kardeşlerimiz için, milletimiz için, gençlerimiz için vereceğiz. ve deprem bölgesinde vatandaşlarımız Cumhur İttifakımıza, Cumhurbaşkanımıza rekor bir destek sundular. Allah hepsinden razı olsun, onların yokluğunu bize göstermesin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2023, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER