Dudullu Kasr-ı Lena Düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine Millet İttifakı Ümraniye İlçe Başkanları, mahalle muhtarları iş adamları Saadet Partisi il ve ilçe yöneticileri,  Partililer olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar yemeğinde Saadet Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Yakup Kasımay ve Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı günün önem ve anlamını içeren birer konuşma gerçekleştirdi. 

İlçe Başkanı Av. Yakup Kasımay’ın konuşmasıyla başlayan iftar yemeğinde Başkan Kasımay, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu

"MİLLETİMİZ GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN BİR YOLDA OLDUĞUNU GÖRMEKTEDİR"

İlçe Başkanı Yakup  Kasımay 14 Mayısta yapılacak olan genel seçimlerin önemini  vurgulayarak “ülkenin ve milletimizin  geleceği için  14 Mayısta  oylarınıza  talibiz”  dedi.

Konumasına şöyle devam eden Kasımay, "15 Mayısta inşallah millet ittifakı kazanmış olacak ve milletimize en necip en güzel hizmetleri sunmak için sahada olacak. Bizim gönlümüzden bizim arzumuz bu yöndedir. Ancak, şimdi görüyoruz ki daha önce bizim siyasi partimizde görev yapmış bir kısım abilerimiz ellerinde zehir tenekeleriyle maalesef toplumda dolaşmaktadırlar.  Ve iktidara şunu söylemek istiyorum, keşke bu insanları ayartmak için kullanmış olduğunu çaba sarf etmiş olduğunuz zamanı bizi anlamak için kullanmış olsaydınız bugün ne siz bu halde olurdunuz ne de bu millet bu halde olurdu. Ülkece çok daha farklı bir konumda olurduk. Şunu çok iyi bilmemiz gerekiyor ki sorunun asıl sebebi olanlar çözümün gerçek manasında bir parçası olamamaktadırlar. Milletimiz bu noktadan sonra artık bir geriye dönüşü olmadığını çok net bir şekilde görmektedir. İcra dosyalarını arttığını, kiraların nasıl yükseldiğini, hepimiz hayretle görmekteyiz bu tespitlerden hareketle artık değişimin dönüşümün gerektiği net bir şekilde ortadadır. Milletimiz iradesini ortaya koyacak ve neticede 12 Mayısta ortaya çıkan millet iradesine herkes saygı duymak zorunda kalacaktır. Ve unutulmamalıdır ki bu seçim ülkenin problemlerini çözmek isteyenlerle kendi kazanımlarını muhafaza etmek isteyenler arasında olacaktır. Ve yine bu seçim şunu gösteriyor ki Pazar parasını eve bırakamayan baba ile Pazar yerlerini rant uğruna imara açan kişiler arasında olacaktır. Bu seçim şunu gösteriyor ki yapacak olduğumuz her şey yoksullukla onurlu bir yaşamın tercihini yapmak durumunda olacağız.  Milli görüş hareketi ta işin başından itibaren vermiş olduğu bütün sözlere sadakat göstermiştir. Atmış olduğu imzanın sorumluluğunu bu mana ile taşımıştır. Biz hareketimizin misyonu itibariyle genel merkezime ve il başkanlığımıza bağlı bir teşkilatız. Ev elhamdülillah bu hareket 50 yıldan beri hiçbir zaman bizi yanıltmadı ve yüzümüzü önümüze düşüreceğimiz bir imza atmamıştır."

"14 MAYISTA EN HAZIR ŞEKİLDE SAHADA OLACAĞIZ"

Kıymetli kardeşlerim inşallah, bu ifade etmiş olduğum huşular dahilinde bütün teşkilat mensuplarımız 14 Mayıs seçimlerinde en hazırlıklı şekilde hazırlanacak, ve genel merkezimizin ve il başkanlığımız öngörmüş olduğu talimatları sahada uygulayacaktır.

Ben bu duygu ve düşünceyle başka il başkanımız olmak üzere bu iftarımıza teşrif eden siz değerli misafirlerimize tekrar hoş geldiniz diyorum ramazanımız hayırlara vesile olsun sağ olun var olun" dedi.

Editör: Haber Merkezi