Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil, gazetemize yaptığı açıklamada; “esnaf odası olarak odamıza bağlı tüm esnaf kardeşlerimizin bir nebzede olsa yarasına merhem olmak için çaba gösteriyoruz” dedi. 
 

Özdil; “Esnaf geleneği varlığını sürdürmüş zora düşen, darda kalan esnafımız her daim destek bulabilmiş ve işine devam etmiştir. Bizlerde bu alamda üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Bir taraftan esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarımızı sürdürürken, diğer taraftan esnaflarımızın başta özel hastaneler olmak üzere, özel okullar ve bir çok kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak esnaflarımıza % 30 indirim sağladık. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 

Özdil; “Sağlık alanında Dünya Göz Hastanesi, Medipol Çamlıca Hastanesi, Atlas Hastanesi  ve Medicana gibi birçok sağlık kuruluşu ve Sınav Kurs gibi eğitim kurumları, teknoloji ve yazılım şirketleri olmak üzere birçok kurum ve kuruluşlarla işbirliğimizi sürdürüyoruz. Odamızda yenilikler tüm hızıyla devam ediyor” dedi. 

Mehmet Özdil’den 30 Ağustos Mesajı 

Özdil; “Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşku ve heyecanla kutluyorum.”

Editör: Haber Merkezi