Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleşen iftar yemeğine Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Ümraniye Emniyet Müdürü Cenk Bal, Ümraniye Belediye Başkanı Yardımcısı Mesut Özdemir, Ak Parti önceki dönem ilçe Başkanı ve 28. Dönem 1. Bölge Milletvekili aday adayı Mahmut Eminmollaoğlu, Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Orhan Koç, Ak Parti 1. Bölge Miletvekili Aday Adayı İspark  Kurucu Müdürü Kadir Gurbetçi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve esnaflar olmak üzere siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Deprem Bölgesinde olduğundan dolayı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırımın katılamadığı iftar yemeğinde, Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Ümraniye Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir ve Ümraniye Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nizam Sağlam günün önem ve anlamını içeren birer konuşma gerçekleştirdi.

Ümraniye Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nizam Sağlam; “Minibüsçüler olarak İstanbul da ulaşımın % 19’nu biz minibüsçüler sağlamaktadır. % 5'ini ise taksiler sağlamaktadır. İstanbul gibi bir mega kentte minibüsçüler ve taksiciler toplamda İstanbul da ulaşımın % 24’ünü sağlamaktadır. Ümraniye Minibüsçüler odası olarak günümüz koşullarında, sektörde daha kaliteli hizmet vermek çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyerek minibüsçüler ve taksicilerin ulaşımdaki önemini vurguladı.

Editör: Haber Merkezi