Hemşerileriyle bir araya gelen Belediye  Başkanı İsmet Yıldırım gençlerin önemine değindi.

Gençlerimizin gelecegin teminatı olduğunu söyleyen Yıldırım; “Gençlik bizim için çok önemli. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp ceddimizin ve ülkemizin yolunda yürümesi için tarihimizi iyi anlatmamız, yetiştirmemiz gerekir. Bu bağlamda önümüzde günler kala Türkiye’nin tarihi dönüm noktalarından birisine girmektedir. Bu asrın seçimidir. Hiç abartısız söylüyorum, Türkiye’nin en önemli, en kritik seçimi bu seçimdir. Bu seçim sadece Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’nun arasında geçen bir seçim değil, bu seçim Türkiye'nin geleceğine ışık tutan çok önemli tarihi bir seçimdir” şeklinde konuştu. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. Bölge Milletvekili Adayı Erkan Kandemir kamuoyuna önemli mesajlar verdi. 

Erkan Kandemir; “Türkiye'nin gelişmesini ve güçlenmesini engellemek isteyen bir muhalefetle karşı karşıyayız. Bazı iç ve dış güçler artık açıktan açığa alçakça  ülkemizin kalkınmasını engellemek için her türlü yolu deniyorlar. 14 Mayıs genel seçimleri öncesinde neler yapılmak istendiğini ve Türkiye üzerinde oynanan oyunları hepimiz çok iyi görüyoruz. Ancak bu oyunları oynayanlar şunu unutuyor. Biz büyük bir milletiz, büyük bir devletiz. Düşük profilli  siyasetçileri kullanılarak iç ve dış güçlerin oyununa gelmeyeceğiz” dedi. 

Ümraniye Rizeliler Dernek Başkanı Necmettin Birinci; “14 Mayıs Yeni Türkiye Yüzyılının Başlangıcı Olacak”

Birinci; “Şimdi yapmak istedikleri bu seçimle beraber Türkiye'nin duruşunu mağlup etmek ve tekrar Türkiye'nin kurum kuruluşlarına Türkiye'nin bütün anlayışına yeniden sızmayı sağlayabilmektir. Halkımıza inanıyoruz; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Milletvekili adayı arkadaşlarımızı yeniden ve çok daha güçlü bir şekilde Meclis’e göndereceğiz” dedi. 

Av. İlyas Çelik; “14 Mayıs’tan Sonra Yeni Bir Sayfa Açılacak” 

Her seçimin önemli olduğunu ama 14 Mayıs seçimlerinin tam manasıyla tarihi bir yol ayrımı olduğunu belirten Çelik; “Bugüne kadar olduğu gibi halkimızın teveccühüyle emanete yine sahip çıkılacağından eminim. 14 Mayıs’tan sonra yeni bir sayfa, yeni bir kapının ardına kadar açılışı, Türkiye Yüzyılının da başlangıcı olacaktır. Rize hemşehriler olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza ve milletvekili adaylarımıza en güçlü desteği vermeye çalışıyoruz” dedi. 

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya; “Türkiye'nin Bir İstikamet Tayini Seçimine Doğru Gidiyoruz”

Çetinkaya; “14 Mayıs sadece Türkiye'de kimin Cumhurbaşkanı olacağının ya da parlamentoda hangi milletvekillerinin milletvekili olacağının tespiti ve tayini seçimi olmasının çok ötesinde Türkiye'nin bir istikamet tayini seçimidir. Ben inanıyorum ki milletimiz Allah'ın izniyle 14 Mayıs seçimlerinde yeniden Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı seçecek ve AK Parti'yi açık ara Meclis'in birinci partisi yapacaktır” şeklinde konuştu. 

Editör: Haber Merkezi