SGK anlaşması bulunan Ümraniye Saray Mahallesi Site Yolu Caddesi üzerinde bulunan Üsküdar Diş Hastanesi’nde; ağız, diş ve çene cerrahisi, ortodonti, endodonti, restoratif diş tedavisi, periodontoloji, protez, çocuk diş hekimliği gibi farklı branşlarda hizmet veriliyor.

Üsküdar Diş Hastanesi bulunduğu bölgedeki en büyük diş sağlığı merkezi olma özelliğini taşıyor 

Hastane, Üsküdar Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin tecrübeli akademik kadrosunu da bünyesinde bulunduruyor. 1998 yılında ruh sağlığıyla ilgili sorunların çözümüne katkıda bulunmak amacıyla yola çıkan NPİSTANBUL Hastanesi, psikiyatri ile başladığı sağlık yolculuğuna 2017 yılında genel branşları, ameliyathaneleri ve yoğun bakım ünitelerini de ekledi. NP Sağlık Grubu, kalite ve tecrübesini Üsküdar Diş Hastanesi’ne taşıyarak toplumun ağız ve diş sağlığı alanındaki ihtiyaçlarını da karşılamayı hedefliyor.

Üsküdar Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yumuşhan Günay; “diş hastanemiz diş sağlığı ile ilgili tam teşekküllü hizmet veren sağlık kuruluşları arasında yer almaktadır. Konusunda uzman kadrosu ve dünya standartlarının yer aldığı en üst düzeyde hizmet vermektedir. Aynı zamanda yüksek teknoloji sayesinde hastalarımızı oldukça ağrısız bir şekilde hizmet vermeye özen gösteriyoruz" dedi. 
 

Yapay zekanın her alanda olduğu gibi diş teknolojilerine de katkı sağladığını belirten Prof. Dr. Yumuşhan Günay; ”Ağız içi ve diş taramalarının dijital sistemle yapıldığı tasarımların en az hata ile gerçekleştirildiği yazılımlarla hizmete başlıyoruz. Üsküdar Diş Hastanesi’nde ağız içi tarama ve modelleme cihazları kullanılarak hastalara ağrısız ve estetik tedaviler yapılabiliyor. Üsküdar Diş Hastanesi olarak sürdürülebilir, iyi organize olmuş, alanında uzmanlarca yürütülen tedavi süreçlerinin yanı sıra ömür boyu koruyucu hekimlik uygulamaları ile hasta memnuniyetine ulaşmayı hedefliyoruz” dedi. 

İnsan Yaşamında Diş Tedavisinin Önemi

Üsküdar Üniversitesi Diş Hastanesi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yumuşhan Günay, günümüzde diş sağlığı ve diş tedavisinin önemini anlattı. 

Günay; “insan hayatında kaliteli bir yaşam sürdürebilmesi için diş sağlığının önemi saymakla bitmez. Diş tedavisinin insan hayatında oldukca önemli bir yeri var. Bu konuda halkımızı daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Üsküdar Diş Hastanesi’nde hasta memnuniyetinin ön planda tutulmaktadır. Hastanemizde; yetişkin ve çocuk hastalara her türlü diş, diş eti ve protez tedavi hizmeti verilmektedir. Uzman hekimlerimiz, hastalara özgün tedavi planları oluştururlar. Bu özgün tedavi planları sayesinde hastaların tedavileri daha hızlı ve daha verimli hale gelir. Öte yandan hastanemiz de teknolojik cihazlarla donatılmış ameliyathanede, anestezi ve sedasyon altında diş tedavileri uygulanmaktadır" dedi. 
 

Üsküdar Üniversitesi Diş Hastanesi’nin teknolojik imkanları, akademik uzman kadrosu ile kişiye özel sağlık hizmeti sunan bir hastane olduğunu vurgulayan Üsküdar Üniversitesi Diş Hastanesi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yumuşhan Günay, “Hastanemiz Üsküdar Üniversitesi akademik kadrosu ile gelişen teknolojinin ve bilimin ışığında sağlık hizmeti sunmaktadır. Hasta odaklı koruyucu hekimlik anlayışı ile bebeklikten yetişkinliğe kadar tüm ağız sağlığı süreci, uzmanlarımız tarafından takip edilmektedir. Ömür boyu koruyucu hekimlik anlayışı benimsenmektedir. Alanında uzman personelimiz ile uluslararası etik değerlere saygılı, hasta haklarına duyarlı bir anlayış benimsenmektedir.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi