Çekmeköy’ün sevilen İş insanlarından AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Gelgeç'in oğlu Hakan Gelgeç ve ortağı tarafından açılan Waffle Chocolate'nin açılışına; AK Parti 1. Bölge Milletvekili Ümmü Gülşen Öztürk, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, siyasi parti ilçe başkanları, mahalle muhtarları olmak üzere siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Yoğun bir kalabalık davtlinin katıldığı açılışta Abdullah Gelgeç davetlilere hitaben kısa bir konuşma yaptı. 

Gelgeç konuşmasında; “Bilindiği üzere bizim ana meskegimiz sanayi sektördür. Gençlerin isteği üzerine kısmen gıda sektörüne'de el atmış bulunmaktayız. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan değerli dostlarımıza ve yol arkadaşlarımıza bizleri yalnız bırakmayan açılışımıza katılan, çiçek gönderen tüm dostlarımıza gönülden teşekkür ederim”diyerek konuşmasını noktaladı. 

Ev sahibi Abdullah Gelgeç'in konuşmasının ardından söz alan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bölgemizde günden güne işletmelerimiz açılıyor. Ormanköy bu mahallelerimizin havasını değiştirdi. Bölgede hizmet veren sosyal tesisler yoğun ilgi görüyor. Çekmeköy’ümüzü elbirliği ile kalkındırmaya ve yeni işletmeler kazandırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ve Ak Parti İstanbul AK Parti 1. Bölge Milletvekili Ümmü Gülşen Öztürk günün önem ve anlamını içeren birer konuşma gerçekleştirdi. 

Konuşmaların ardından kurdele kesiminin akabinde davetlilere waffle'nin üretmiş olduğu çeşitli ürünler ikram edildi.

Editör: Haber Merkezi