Tecrübeli siyaset adamlığının yanı sıra, sosyal çalışmaları ile de yakından tanınan işadamı Yücel Yalçınkaya, toplantıda kamuoyunun önünde Çekmeköy Belediyesi için AK Parti’den aday adayı olacağını resmen ilan etti. 
 

Çekmeköy Taşdelen de ASİAD merkezinde Yücel Yalçınkaya başkanlığında gerçekleşen toplantıda . önemli konular konuşuldu. 

Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı toplantıya Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, ASİAD yöneticileri, Mahalle Muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. 

YÜCEL YALÇINKAYA ADAYLIK İÇİN YEŞİL IŞIK YAKTI 

ASİAD toplantısında bir konuşma yapan Başkan Yücel Yalçınkaya Çekmeköy Belediye Başkan Adaylığı için yeşil ışık yaktı. Yalçınkaya; “Aday olduğum taktirde Çekmeköy için yapılması gereken hizmet ve projeleri iyi bilen bir kardeşinizim. STK’lar ve tabanla çok sıkı diyalogları olan bir kişi olarak; uğramadığımız mahalle, çalmadığımız kapı, selam vermediğimiz hiçbir vatandaşımız yoktur. Sizlerin de bildiği üzere siyasi kişiliğim kadar bölgede sivil toplum desteği ve yerel derneklerle iletişimi yüksek olan bir kardeşinizim” dedi.

STK ve kanaat önderlerinin önemini sürekli vurgulayan Yücel Yalçınkaya; “Kıymetli dostlarım 2002 yılından 2023 yılına AK Parti Çekmeköy siyasetinin içinde teşkilatlarımızın kuruluşundan bugüne çok büyük organizasyonlara ev sahipliği yaptık. İl dernekler platformu başta olmak üzere spor kulübü, işadamları ve iş dünyası yapılandırmaları gibi bir çok STK’nın kuruluşuna öncülük ettik. Belediyecilik ve teşkilatçılık anlamında da görevlerimizi başarıyla yerine getirdik. Bununla birlikte en zor günlerde Çekmeköyümüze vizyon kazandırdık dedi. 

Yalçınkaya; “Önceliğimiz ülkemizin bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği” 

Yalçınkaya,“bu bir demokrasi yarışıdır. Herkes siyaset yapma özgürlüğüne sahip. ASİAD başkanı olarak her konuda yanınızdayım, destekçinizim. Önceliğimiz ülkemizin bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği, bayrağımız, bağımsızlığımız ve sonrasında da bizleri yönetenlerin dürüstlüğü ve ilkeli duruşları. Önümüzdeki süreç ne gösterecek hep birlikte bakacağız. Gelişmeler bizim adaylığımız yönünde talebi ortaya koyar, şartlar uyuşursa ve Allah da nasip ederse elbette aday adayı olacağız.”

Gündeme dair önemli konuların ele alındığı toplantıda İsrail'in Filistin halkına yaptığı zulüm ve katliam sert bir şekilde kınandı.

Editör: Haber Merkezi