“Vay Babam Vay”ın  galası yapıldı

“Vay Babam Vay”ın  galası yapıldı

Küfürsüz aile komedisi
için haydi sinemalara!

Biz çekerken çok eğlendik
gülme sırası şimdi seyirci de. 

Sinemaseverlerin heyecanla beklediği, 16 Temmuz Cuma günü vizyona girecek “Vay Babam Vay” filminin galası, İstanbul Sapphire AVM’de yapıldı. Gösterim öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen film ekibi, “Küfürsüz bir aile komedisi izlemek isteyenleri filmimize bekliyoruz” dedi

Yapımını Matine Film’in, yapımcılığını Onur Yaprakçı’nın üstlendiği “Vay Babam Vay” filmi, 16 Temmuz Cuma günü vizyona giriyor. Gökhan Arı’nın hem yönetmenliğini yaptığı hem de senaryosunu Mehmet Ali Tugay’la birlikte yazdığı filmin galası, 14 Temmuz Çarşamba günü İstanbul Sapphire AVM’de yapıldı. Yapımcı Onur Yaprakçı, yönetmen Gökhan Arı, oyuncular Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı Albayram gösterim öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı.

FIRAT ALBAYRAM:
8’İNCİ KOMEDİ FİLMİM

Komedi filmlerinin aranan oyuncularından Fırat Albayram, “Bu benim 8’inci komedi filmim. Artık alıştım komedide oynamaya. Filmimizi Mersin’de çektik, sıcak hava bizi biraz zorladı. Ama çok eğlenceli bir setti. Aile komedisinde oynamak çok güzeldi” dedi. Filmde eşi Ceyda Kasabalı Albayram ile kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, eşinin performansı için de “Gerçekten çok iyi oynadı” yorumunu yaptı. 

CEYDA KASABALI ALBAYRAM:
FIRAT’LA İLK DEFA KARI-KOCA ROLÜNDEYİZ

Fırat Albayram ile filmde de karı-kocayı oynadıklarını belirten Ceyda Kasabalı Albayram, “Daha önce başka filmlerde birlikte oynamıştık ama ilk defa karı-kocayı canlandırdık. YouTube kanalımız için de sürekli beraber çekimler yaptığımızdan sette birbirimizi çok iyi anlıyoruz” diye konuştu. İlk kez bir komedi filminde yer aldığını söyleyen güzel oyuncu, “Elimden geleni yaptım. Filmimizi pandemi döneminde çektik, o yüzden biraz korkarak çalıştık ama çok güzel bir iş çıktı ortaya” dedi. 

ONUR YAPRAKÇI:
KÜFÜRSÜZ AİLE KOMEDİSİ

Yapımcı Onur Yaprakçı da film hakkında iddialı konuştu: “Vay Babam Vay çok güzel bir film oldu. Başından sonuna küfürsüz bir aile komedisi. Günün sadece 5 saatini anlatan güzel bir iş oldu. Bütün oyuncularımız büyük emek gösterdi. Biz filmi yaparken çok güldük, çok eğlendik. Şimdi herkesi gülmek için filmimize bekliyoruz.”

MİRAS BELASI

Oyuncu kadrosunda Altan Erkekli, Bengi İdil Uras ve Füsun Demirel’in de yer aldığı “Vay Babam Vay”ın konusu şöyle: İsmet öldükten sonra ailesi ve kasabalılar cenaze için evinde toplanır. İmam, İsmet’in çocuklarına ikindi namazına kadar cenazeyi defnetmek gerektiğini söyler. Ancak İsmet’in abisi geç kalınca cenaze bir türlü kaldırılamaz. Bu sırada aile miras paylaşımı hakkında konuşmaya başlar ve başlarına olmadık olaylar gelir. İsmet’in başka bir kadından olan çocuğu da cenazeye gelince işler iyice sarpa sarar. İsmet ailesine mirastan başka her türlü belayı bırakıp gitmiştir.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2021, 22:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER