Yazar Cahit Eftekin yeni çıkan Türklerde Vakıf Kültürü isimli kitabının hem tanıtımını yaptı,  hem de 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde ihtiyaç sahiplerine sms göndererek yardımda bulunan 5 yüz kişiye yeni çıkan kitabını hediye etti.

Erenköy’de faaliyet gösteren Ethem Adana Kebap’ta Van Yöresine has kahvaltı salonunda gerçekleşen toplantıda Yazar Cahit Eftekin yazdığı Türklerde Vakıf Kültürü isimli kitabın tanıtımı yapıldı. Toplantıda dostları Cahit Eftekin’i yalnız bırakmadı. Çok sayıda tanınmış davetlinin katıldığı tanıtım toplantıda konuklarla tek tek ilgilenen Yazar Cahit Eftekin konuklarına kitaplarını imzalanarak taktım etti. 170 sayfadan oluşan kitabın içeriğinde vakıf kültürü, vakıfların tarih boyunca yaptığı hizmetler, vakıf kültürünün başlangıcı olmak üzere Osmanlı İmparatorluğunun kuruluşuna kadar önemli kesitler, vakfın hükümleri, Osmanlı döneminde ticaretin hakikatleri ve Osmanlı Tarihinden İslam Hukukuna kadar tarihimize yönelik dolu içerikle hazırlanan birçok bilgi birikimin yer aldığı kitap okuyucularıyla buluştu.

İmza ve tanıtım toplantısında günün önem ve anlamını içeren önemli bir konuşma yapan Yazar Cahit Eftekin kitap tanıtım toplantısına katılan tüm davetlilere yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi