Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kongre merkezinde gerçekleşen Yozgat'ın yöresel yemeği Arapaşı Şölenine 2 binden fazla davetli katıldı.

Ankara, İstanbul, Kocaeli ve Gebze’den çok sayıda davetlinin katıldığı Birlik ve Beraberlik Arapaşı Şöleninde davetlilere Arapaşı’nın yanı sıra dünyaca ünlü Yozgat Akdağmadeni’nin meşhur salebi ve yine Yozgat yöresine ait kavurga ikram edildi.

SİYASET VE İŞ DÜNYASINDAN GECEYE YOĞUN İLGİ

Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı birlik ve beraberlik gecesine Anavatan Partisi Dönemi Yozgat Milletvekili ve Maliye Eski Bakanı Lütfullah Kayalar,  İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İyi Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mümin Günler, İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mehmet Deniz, Genç Yozgatlılar Derneği Başkanı Yasin Murat, Avukat Satılmış Şahin, Prof. Dr. Rahmi Güçlü, çevre şehirlerden dernek ve federasyon başkanları olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Yozgatlıların yoğun ilgi gösterdiği birlik ve beraberlik Şölenine AK Parti ve MHP’den ise bir Milletvekilinin katılmaması davetlilerin yöneticilerin dikkatini çekti.

BAŞKAN EROL AKALIN’DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Yozgat Çamlık TV’nin de canlı yayın yaptığı coşkulu kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Erol Akalın birlik ve beraberlik mesajı verdi.  Coşkulu kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Federasyon Başkanı Erol Akalın günün önem ve anlamını içeren coşkulu bir konuşma yaparak yakından ve uzaktan böylesine anlamlı bir günde bizleri yalnız bırakmayan birlik ve beraberlik şölenimize katılan tüm Yozgat’ımızın değerli insanlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

  Daha sonra gecede Eski Bakan Lütfullah Kayalar, İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve İstanbul Yozgatlılar Konfederasyonu Başkanı Mehmet Deniz birer konuşma yaptılar.

ÜNLÜ SANATÇI MÜMİN SARIKAYA HEMŞERİLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Gecede yaptığı konuşmada İstanbul Yozgatlılar Konfederasyonu Başkanı Mehmet Deniz konuşması esnasında geceye katılan tüm dernek ve federasyon başkanlarını kürsüye davet ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 Daha sonra davul ve zurna eşliğinde gönüllerince eğlenen Yozgatlı Hemşeriler Ünlü Sanatçı Mümin Sarıkaya’nın sahne çıkmasıyla birlikte coşkulu bir şekilde geç saatlere kadar eğlence devam etti.

Editör: Haber Merkezi