Geçtiğimiz günlerde İnsani Fikir Akıncıları Derneği (İFADER) genel merkezinde yapılan genel kurulla yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Orçun Şekercioğlu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İFADER genel merkez yönetim kurulu seçiminden sonra Antalya ve Ordu temsilcilikleri ile bir araya gelmek için önce Antalya ardından Ordu’ya seyahat etti.

“İyilik, fikir ve düşünce ile sosyal yardımlar hususunda Rabbim üstün muvaffakiyetler nasip eylesin”

İlk olarak Antalya İFADER il genel merkezinde il temsilcisi Barış Kalın ile bir araya gelerek il genelinde birçok ziyarette bulundu. Orçun Şekercioğlu yaptığı ziyaretlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  Şekercioğlu, “öncelikle genel merkez yönetim kurulu görevlendirmelerimiz hayırlı ve olsun. Şimdi Antalya ve Ordu il temsilciliklerimiz başta olmak üzere diğer vilayetlerimizde oluşturacağımız il temsilciliği çalışmalarımıza ve İstanbul’umuzun ilçe temsilcilerine ağırlık vereceğiz. İyilik, fikir ve düşünce ile sosyal yardımlar hususunda Rabbim üstün muvaffakiyetler nasip eylesin” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Şekercioğlu, “Antalya İFADER ekibimizle faaliyetlerimize hız verdik. Çeşitli istişareler ve ziyaretler maksatlı bugün ve yarın Antalya'dayım. Antalya il temsilcimiz Sayın Barış Kalın ve ekibimizin koordinasyonu ile Antalya Bütünşehir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı sayın Yaşar Tabur, (MHP önceki dönem büyükşehir meclis grup başkan vekili ve Ak Parti önceki dönem Büyükşehir meclis üyesi ve grup sözcüsü) iş adamı sayın Fatih Nalbantoğlu, Fikri Asım Derneği Antalya il başkanı sayın Faruk Yalçın beylere nezaket ve istişare ziyaretlerinde bulunduk. İnsani Fikir Akıncıları Derneğimizin faaliyetlerini ve hedeflerini anlatma imkanı bulduk. Günün sonunda da Anadolu Bir Yudum Sevgi Derneği başkanı Sayın Derya Ansev ve yönetim kurulu üyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdik. Her bir görüşmemiz son derece verimli nihayetlendi. Nazik ev sahiplikleri için gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

İFADER Antalya İl Temsilcisi Barış Kalın, başkan Şekercioğlu’nu ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek, “İFADER Genel Başkanımız Sayın Orçun Şekercioğlu ve Antalya temsilcileri olarak Antalya’da söz sahibi olan bizlerin de her zaman gidip fikrini danıştığımız verdiği yol haritası üzerinde hareket ettiğimiz destekçimiz Fikri Asım Derneği başkanı Faruk Yalçın Abimizi ziyaret ettik ve istişarelerde bulunduk. Abimize destekleri için çok teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi