31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Çekmeköy'den belediye başkan adaylığını açıklayan ve aktif saha çalışmalarını yürüten Av. Ayşen Muştu, 25 Kasım'da CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı'na giderek; "Bu şehre katkı sağlama arzumuzla, umutla ve heyecanla buradayız"  diyerek İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan'a resmi aday adaylık başvurusunu teslim etmişti.

Aday adaylığı tanıtım toplantısında ekibi ile birlikte yerel basın mensupları ile bir araya gelerek projelerini ve hedeflerini açıklayan Muştu, kazanması durumunda gazetecilere özel bir önem vereceğini vurguladı. 


“Gazetecilerimizin Her Daim Fikirlerinden Yararlanacağım”

Aday adayı Muştu, konuşmasında yerel gazetecilerin bölgenin sorunlarını en iyi bilen kişiler olduğunu belirterek, “Her daim fikirlerinden yararlanacağım. Hangi bir gazeteci yazdığı yazılardan kaynaklı hukuki bir sorun yaşarsa, onların yanında olacağım. Adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile Çekmeköy’ü daha iyi bir yere taşımak için çalışacağım” şeklinde konuştu.

Ayrıca, buluşmada gazetecilere yöneltilen sorulara verdiği detaylı cevaplarla, Ayşen Muştu’nun belediye başkanlığı için vizyonunu net bir şekilde ortaya koyduğu belirtildi. Bu görüşmede, adayın şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimsemesi, gazetecilerin ve halkın beklentilerine uygun bir strateji izleyeceğine dair umutları artırdı.

Editör: Haber Merkezi