Uzun süredir İstanbul Bayburt Vakfı Başkanı olarak görev yapan İstanbul’un başarılı hukukçularından İsrafil Kahraman Bayburt'a çalışmalarına hız veriyor. 

Bayburt’un evladı Bayburt’a büyük hizmetler getirecek

Bayburt’tan aday olup seçilmesine kesin gözüyle beklenen İstanbul Bayburt Vakfı Başkanı Av. İsrafil Kahraman'a Bayburt’un akil insanlarından büyük bir kitlenin de destek verdiği bildirilirken konuyla ilgili gazetemize yine Bayburt’un önde gelen tanınmış isimlerinden akil insanı Halis Sarıdoğan konuyla ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Aynı zamanda uzun yıllar Ümraniye Bayburt Dernek Başkanlığını görevini de yapan Ümraniye Bayburtlular Derneği Onursal Başkanı Halis Sarıdoğan,  “İsrafil Kahraman yıllardır hiç bir karşılık beklemeden gecesini gündüzüne katarak Bayburt halkına hizmet etmiş vatan millet sevdalısı içimizden bir kardeşimizdir. Yıllardır Bayburt Vakfına büyük emekler veren, hiçbir fedakarlıktan kaçmadan yüzlerce öğrenciye bur vermeyi başaran, fakir fukaranın yanında olan, samimiyetle çalışmalarını sürdüren kardeşimiz Bayburt’un evladı Av. İsrafil Kahraman'a milletvekilliği görevinin verileceğine ve 14 Mayısta milletvekili seçilerek güzel hizmetler yapacağına inanıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi