Yeniden Refah Partisi Çekmeköy ilçe binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Belediye Başkan aday adayı Yücel Evsen gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

Yücel Evsen, yaklaşık 40 yıldır Çekmeköy de ikamet ettiğini ve Çekmeköy’ün içerisinde bulunduğu tüm sorunları çok iyi bildiğini ve acilen Çekmeköy’e yapılması gereken bir çok önemli hizmetlerin olduğunu ifade etti. 

Aday olması halinde Çekmeköy için 26 önemli projesinin olduğunu açıklayan Evsen; “Çekmeköy’ün en büyük sorunlarından biri otopark ve eğitim sorunu. Okullarımızda sınıflar 50 kişinin üzerinde. Bu şartlarda çocuklarımızın yeterli eğitim alması mümkün değil. Çocuklarımızın yeterli eğitim almaları için sınıflardaki öğrenci sayısı 30 kişiyi geçmemeli. Çekmeköy Belediyesinde geleceğe yönelik güzel hizmetler yapacağıma inanıyorum” şeklinde konuşarak geleceğe yönelik önemli ve iddialı açıklamalarda bulundu. 

“Adil bir dünya, adil bir düzen için” 

Evsen; “Bizim Yeniden Refah Partisi’nde siyaset yapmamızı etkileyen sebep, 1994 ruhunun Türkiye’yi belediyecilik hizmetinde zirveye taşımış bir görüş olduğu içindir. Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın siyasete nezaket ve zarafet getireceği sözüdür. Siyasette bir yıldız gibi parlayan Yeniden Refah Parti’miz ile birlikte Çekmeköy halkına hissettireceğiz İnşallah. Milli görüşün tek temsilcisi Yeniden Refah Partisi, adil bir dünya, adil bir düzen adil bir paylaşım için çalışacağız, inandığımız için buradayız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi