Ümraniye'nin sorunları meseleleri, yerel basının sorunları ve çözüm önerileri konuşulduğu toplantı Ramada Hotel’de gerçekleşti.

Programa, CHP Ümraniye İlçe Başkanı Av. Hakan Kızılelma, il başkan yardımcıları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı. 

İlçe Başkanı Av. Hakan Kızılelma; “bayrağı yukarı taşıyabilecek kadrolar yaratma peşindeyiz”

Kızılelma; “Ümraniye’miz için geçmişten bugüne çok önemli hizmetlerde bulunmaya devam eden yerel basınımızın çok kıymetli emekçilerini burada ağırlamaktan onur duyuyoruz. Bu bağlamda kamuoyunun oluşumunda yerel basının rolü gün geçtikçe daha fazla önem kazanmaktadır. Ümraniye Belediyesi’ni CHP’ye kazandırmak için yola çıkmış bir ekibiz. Geçmişte de çalışmalarımız vardı, gelecekte de olacak. İyi bir kadro yaratıp Ümraniye’yi daha verimli ve bayrağı yukarı taşıyabilecek kadrolar yaratma peşindeyiz. Ümraniye; nüfusu, coğrafi konumu, ekonomisi ve demografik yapısı ile İstanbul’un yıldızı olmaya namzet bir ilçemizdir. Güçlü kaynakları doğru yönetilirse ve halka hizmet Hakka hizmet anlayışı hâkim olursa, bilimsel verilerle halkın ihtiyaçları doğru tespit edilip verimli kaynaklarla çözüm oluşturulursa daha yaşanılabilir bir Ümraniye, marka değeri yüksek, imajı yenilenmiş ve yıldızlaşmış bir Ümraniye hayal değildir.” Şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi