Heyecan ve coşkunun hakim olduğu basın toplantısında Deva Partisi İstanbul İl Yöneticileri, Ümraniye İlçe Başkanı, Çekmeköy İlçe Başkanı ve çok sayıda teşkilat mensubu Serpil Erdoğan'ı yalnız bırakmayarak destek verdi.

Evli ve 3 çocuk annesi olan Erdoğan’ın bir de torunu var. Halkla İlişkiler Uzmanı olan Serpil Erdoğan; satış pazarlama, iletişim ve eğitim gibi önemli sektörlerde yöneticilik yaptı. Mesleğindeki başarısının yanı sıra ülkemizin güzide turistik bölgelerinde emlak danışmanlığı da yapan Serpil Erdoğan, iş hayatındaki başarı hikayesini yeni bir alana taşıyıp Deva Partisi Milletvekili Aday Adayı oldu.

Yaklaşık 20 yıldır Çekmeköy'de ikamet eden Serpil Erdoğan, Anne ve Çocuk Eğitim Vakfı’nın (AÇEV) okuma yazma seferberliğine destek oldu. Sosyal ve kültürel alanda da birçok projeye katkı sunan Erdoğan, enerjisi ve çalışkanlığıyla adından söz ettirdi. Tıpkı mesleği gibi sosyal faaliyetlerde de başarıyla yoluna devam eden Serpil Erdoğan, aktif siyasetle 2009 yılında tanıştı. AK Parti Çekmeköy İlçe Yönetimi ile siyasete başlayan Erdoğan, Kızılay Çekmeköy Şubesi Kadın Kolları Başkanlığı, Gönüllü Anneler Derneği Kurucu Başkanlığı, Çekmeköy Müteahhitler Derneği Yönetimi gibi birçok kuruluşta önemli görevler ifa etti. Siyasete Deva Partisi Çekmeköy Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığı ile devam eden Erdoğan, 28. Dönem için aday adayı olduğunu açıkladı.

Serpil Erdoğan adaylık açıklamasında; ‘’Ülkemizin aydınlık günleri için çok çalışacağız. Siyasete başladığım ilk günkü heyecanı şu an yeniden yaşıyorum. Kadınlarımızın sesini duyurmak, hak ve özgürlüğünü korumak için adayım. Hedefimiz, ufkumuz, hayallerimiz büyük. Türk siyasetine yenilikler kazandırmak için hizmete talibim. Partimizin hazırladığı eylem planı ve teşkilatımızın desteğiyle göreve hazırım. Hayırlı, uğurlu olsun.’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi