Kabaktepe, Kadıköy ve Ataşehir teşkilatlarında

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bu hafta Kadıköy ve Ataşehir ilçe teşkilat mensuplarıyla buluşan İl Başkanı Kabaktepe, “Zaman, mekan ve insan ayrımı yapmadan tüm İstanbullu kardeşlerimizi bir görecek, herkese Hakk davamızı anlatacak ve gönüller kazanacağız. Oy verene de vermeyene de her zaman sevgi ve saygı göstereceğiz. İnsan neredeyse biz de orada olacak, gece gündüz demeden çalışacağız.” dedi.

Kabaktepe, Kadıköy ve Ataşehir teşkilatlarında

İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ilçe ziyaretleri kapsamında bu hafta Ataşehir ve Kadıköy teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyaret programına; AK Parti İstanbul İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia İlhan, İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları da katıldı.

KABAKTEPE: “VATANDAŞIMIZ NEREDEYSE BİZ DE ORADA OLACAĞIZ”

‘2023 ve 2024’te yeni ve daha güçlü bir zafer elde edeceğimize inanıyorum’ diyen Kabaktepe, “Bunun için yapmamız gereken 3 şey var. Bir; zaman mevhumu gözetmeyeceğiz. İki; mekân ayrımı yapmayacağız. Üç; insan ayrımı yapmayacağız. Tüm İstanbullu kardeşlerimizi bir görecek, herkese Hakk davamızı anlatacak ve gönülleri fethedeceğiz. Oy verene de vermeyene de her zaman sevgi ve saygı göstereceğiz. İnsan neredeyse biz de orada olacağız. Ev ziyaretleri de yapacağız, esnaf ziyaretleri de yapacağız, sokak sokak, mahalle mahalle gezeceğiz. Ancak sosyal medyayı da ihmal etmeyeceğiz. Vatandaşlarımıza Twitter’dan da, Facebook’tan da, Clup House’tan da ulaşacak, davamızı anlatacağız. Çağa ayak uyduramayanlar, çağ dışı kalırlar.” ifadelerini kullandı.

KABAKTEPE: “CUMHURİYET TARİHİNDE YAPILAN ESERLERİN 2 KATI HİZMET YAPILDI”

AK Parti iktidarı döneminde, Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan eserlerin kat be kat üstünde hizmetler yapıldığına dikkat çeken Kabaktepe, “Türkiye’de geçmişte hayata geçirilen eserlerin yüzde 90’ı Adnan Menderes, Turgut Özal ve Necmettin Erbakan Hocamız döneminde yapıldı. Allah hepsinden razı olsun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde son 19 yılda ise Cumhuriyet tarihinde yapılan eserlerin 2 katı hizmet yapıldı. Bizim 2023’te yeni bir zafer elde etmek noktasında bir korkumuz, tedirginliğimiz yok. Biz inanıyoruz. Bizim tek gayretimiz, İstanbul Teşkilatı olarak yüzde 60’tan fazla oy oranıyla Cumhurbaşkanımızı yeniden Başkan olarak Ankara’ya göndermek.” diye konuştu.

KABAKTEPE: “İSTANBUL 2024’TE BU KABUSTAN UYANACAK”

CHP elinde İBB’nin hizmet kısırlığına düştüğünü söyleyen Kabaktepe, “16 milyonu seviyoruz diyorlar. Göreve geldiğiniz günden bugüne kadar 15 bini aşkın emekçiyi işten attınız. Onlar İstanbullu değil mi? Niye işten attınız o zaman? Demek ki onları sevmiyorsunuz. İçinde bulunduğumuz şu pandemi döneminde dahi belediye hizmetlerindeki beceriksizliklerini görüyorsunuz değil mi? Trafik, toplu ulaşım vs, her gün kırmızı alarm veriyor. Şu zihniyetin pandemi döneminde ülkeyi yönettiğinizi bile hayal etsenize. Hayal edecek olsak bu aslında bir kabus olur. İstanbul’da küçük çaplı bu kabusu yaşadık, yaşıyoruz. Ancak Allah’ın izniyle bu kabus 2024’te bitecek. Devlet koskoca şehir hastanesi yapmış bitirmiş, bunlar hastanenin yolunu dahi yapamadılar. İşte o nedenle diyoruz ki bunların toplamı, Kadir Topbaş’ın tırnağı bile etmez. AK Parti döneminde yapılan eserlerin yüzde 10’u kadarını bile yapamazlar. 2 yıldır tek bir eser dahi inşa edememeleri de bunun en büyük ispatı. Varsa, yoksa reklam. CHP’li İBB’de icraat yok, reklam var.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2021, 21:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER