İstanbul Yozgatlılar Platformu Başkanı Kazım Ekinci AK Parti Yozgat’tan milletvekili aday adayı olduğunu resmen ilan etti. 

Konuyla ilgili Gazetemize kısa bir açıklama yapan Yozgat’ın sevilen ve tanınmış simalarından Yozgat Platformu Başkanı ve iş insanı Kazım Ekinci AK Parti’den Yozgat milletvekili aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

Yozgat'ın artık değişim ve dönüşüme ihtiyacı var

Adaylığını Yozgat’tan koyduğunu belirten Başkan Ekinci Yozgat için önemli projeler hazırladığını belirtti. Başkan Ekinci, “Türk yiğitlerinin harman olduğu diyar, Bozok Yaylasının yiğit ve kadirşinas halkı; cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu hedef doğrultusunda önümüzdeki yüzyılı Türkiye Yüzyılı yapmak, ülkemizi muasır medeniyetlerin öncüsü haline getirmek doğrultusunda Yozgat’ımızın üzerine düşeni yapması ve hak ettiği değere ulaşması için bu toprakların yetiştirdiği bir Yozgat sevdalısı olarak bende üzerime düşeni gerçekleştirmek ve siz değerli Yozgatlıların haklarını savunmak adına bu kutlu yolda hep beraber yürüyeceğimize ve birlikte Yozgat’ımızı dünya ticaretinin önemli noktalarından iri haline getireceğime olan inancımla birlikte milletvekili adaylığımı açıklamış bulunmaktayım” şeklinde konuşmasını sürdürdü.

Ekinci, açıklamasında “Her ne kadar İstanbul’da yaşasak da gönlümüz anavatanımız olan Yozgat’ımıza hizmet etmek,  Yozgat’ımızın çehresini değiştirmek değişim ve dönüşümü gerçek anlamda gerçekleştirmek için adayım. Yozgat'ın artık değişim ve dönüşüme taze kana ciddi anlamda ihtiyacı olduğuna inanıyorum”  şeklinde konuşan Kazım Ekinci 14 Mayısta yapılacak olan genel seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi