Türkiye Değişim Partisi Ümraniye'de Gövde Gösterisi Yaptı

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin Ümraniye İlçe Başkanlığı'nı açtı. Sarıgül, burada yaptığı konuşmada, "Ben yolun sonunu görüyorum. Merak etmeyin ilk seçimde iktidar olacağız" dedi.

Türkiye Değişim Partisi Ümraniye'de Gövde Gösterisi Yaptı

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin Ümraniye İlçe Başkanlığı'nı açtı.  

Sarıgül, açılışta yapılan Kuran tilaveti sonrası açılış kurdelesini kesti. Açılışta konuşan Mustafa Sarıgül, "İlçe başkanı Ömer Urgun kardeşim, bu kapı güzellik kapısı, bu kapı merhamet kapısı, bu kapı Allah'ım izin verirse şefkat kapısı, bu kapı sevgi kapısı, bu kapı varlık kapısı, bu kapı bereket kapısı olsun. Bu kapıdan içeri giren tüm yurttaşlarımız mutlu olsun, mesut olsun" dedi. Sarıgül, "Sevgiyle güvenle ülkemizin mutluluğunda görevi almaya hazır olun, şartlar ne olursa olsun ülkemizin mücadelemizin yurttaşlarımıza bıkmadan usanmadan sabırla anlatacağız. Türkiye Değişim Partisi'ne gelen herkes dünü bırakacak, vaktimiz kıymetli yarını ve geleceği konuşacak" diye konuştu.

"HİÇ MERAK ETMEYİN İKTİDAR OLACAĞIZ"

"Ben biliyorum genel başkanlık koltukları zaman tüketme yeri değil" diyen Sarıgül, "Genel başkanlık koltukları hizmet üretme yeri bütün teşkilâtımın huzurunda söz veriyorum iki dönemde sizi iktidara taşıyacağım er geç sizi iktidara taşıyacağım ama çok geç değil. Bazıları bana soruyor diyorlar ki 'başkanım neden iki dönem yazdın'. Ben de diyorum ki 'Ben Şoför Hakkı Baba'nın oğluyum. Etrafı dağlık ortası bağlık bir yerden geliyorum, ben yolun sonunu görüyorum merak etmeyin ilk seçimde iktidar olacağız, hiç merak etmeyin şeklinde" dedi.

"EMNİYET MENSUPLARI DA ÖĞRENCİLER DE BİZİM EVLADIMIZ"

Ülkemizdeki kutuplaşmaya, gerginliğe, gençlerimizin emniyet mensuplarıyla karşı karşıya getirilmesine Türkiye Değişim Partisi, demokrasi içinde son verecektir emniyet mensupları da bizim evladımız öğrenciler de bizim evladımız. Türkiye Değişim Partisi, demokrasinin uygar bir tartışma rejimi olduğunu, kavga rejimi olmadığını demokrasinin barış ve insanlık rejimi olduğunu her yerde söylemeye devam edecek. Anlayışlı olacağız, uzlaşmacı olacağız, adaletli olacağız ülkemizi kucaklayacağız.Türkiye Değişim Partisi, günü kurtarmaya değil, ülkemizi kavgadan, kargaşadan, gerilimden kurtarmaya demokrasimizi güçlendirmeye geliyoruz.

"DÜNYANIN EN GÜÇLÜ PARTİSİ BİZİZ"

Ülkemizde işler sarpa sarmış durumda ülke iyi yönetilemiyor hangi düğmelere basacağımızı biliyoruz ülkemizin ışıklarını Türkiye Değişim Partisi yakacak tarih Türkiye Değişim Partisini yazacak, tarih sizi yazacak! Yakın ışıkları gerçekleri görmeyenler var özgür dünyanın en güçlü partisi biziz."

TDP Ümraniye İlçe Başkanı Ömer Urgun; “SARIGÜL ÖNCÜLÜĞÜNDE İKTİDARA YÜRÜYORUZ”

Türkiye Değişim Partisi İlçe temsilciğinin açılışında selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Ömer Urgun; “partimize halkımız tarafından genci olsun yaşlısı olsun, esnafı olsun büyük bir teveccüh var. Ülkemizin ve milletimizin huzuru için gece gündüz demeden Mustafa Sarıgül liderliğinde iktidiara yürüyoruz” açıklamalrında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2021, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER