Yılmaz Ercan; “siyaset belirli aralıklarla kendini mutlaka yenimeli diye düşünüyorum. Siyasi partilerin tüzükleri ve kurallarının tamı tamına uygulanmasında yarar var. Örnegin gelişmiş ülkelerin siyasi parti tüzüklerinde katı kurallar var ve bu kurallar harfi harfine uygulanmaktadır” dedi. 

“Önümüzdeki Seçimlerde Görev Almaya Hazırım”

Değişim, dönüşüm ve gelişimin tam anlamıyla gerçekleşmesi için, yapıcı, bilinçli, işinin ehli ve konusunda uzman olan kişilerin kamu kurum ve kuruluşlarında yer alması büyük önem arz etmektedir. Uğraşımız en güzel hizmeti getirmektir. Hepiniz biliyorsunuz, önümüzdeki aylarda yapılacak olan yerel seçimlerin hazırlıkları hızla devam ediyor. Beraberce, kardeşçe bir birliktelikle yeni bir başlangıç yapmak için çok çalışacağız” dedi. 

“Görev Almaya Hazırım”

Ercan; “bilindiği üzere siyasette yeni bir sürece ve yeni bir döneme giriyoruz. 2024’de yapılacak olan yerel seçimlerin önemi 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti’nin kalesi konumunda olan Ankara ve İstanbul gibi yıllarca yönetmiş olduğu metropol şehirlerde ve Ak Parti’nin kalesi konumunda olan birçok ilçelerde yenilgiye uğradı. Bugün gelinen noktada ise, önümüzdeki 6 ay gibi kısa bir sürede yapılacak olan seçimlerde Ak Parti olarak kaybedilen kaleleri geri almak için canla başla çalışmalıyız. İsabetli ve seçim kazanacak adaylarla seçime girmeliyiz. Siyasette yorulan ve yıpranan isimlerin dışında, konusunda uzman, sahada  ve toplum içerisinde ağırlığı olan, siyasi arenada heyecan yaratacak, dinç ve dinamik adaylarla sahaya inmenin  partimizin geleceği açısından çok daha yararlı ve önemli olacağını düşünüyorum” şeklinde konuşan Yüksek İnşaat Mühendisi ve Eski Bekediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Ercan yeniden siyasete dönme ve aday olacağı sinyallerini verdi. 

Editör: Haber Merkezi