Ümraniye Zeminaltı Otopark Sorununa El Atıldı

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil’in öncülüğünde ve gazetemizin yakın bir zamanda haberleştirdiği meydan ve zemin altı otopark sorununa el atıldı.

Ümraniye Zeminaltı Otopark Sorununa El Atıldı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye’de meydan ve zemin altı otoparkını yerinde incelemelerde bulundu.İmamoğlu,Özdil’e girişimlerinden dolayı teşekkür etti.

Uzun zamandır Ümraniye’nin en işlek yerinde yapımı devam eden  15 Temmuz  Şehitler Meydanı ve zemin otoparkı çalışması için yeni bir tarih belirlendi. Üç yıldır muammlı bir şekilde yapımı devam eden ve bir türlü yapımı tamamlanamayan meydan porojesi için İmamoğlu yeni tarih verdi.

Esnaflardan gelen yoğun talep ve şikayetler üzerine uzun zamandır yapımı durdurulan Ümraniye Meydan ve Zemin altı otopark sorununun gündeme gelmesi sonuncunda harekete  geçen Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdilin, siyasi parti temsilcileriyle yaptığı girişimler ve Gazetemiz Metropol'ün de gündeme taşıdığı haber ses getirdi.  

Başkan Özdil’in Girişimi Kamuoyunda Büyük karşılık Buldu

3 yıldır bir türlü sonuncu ulaşmayan inşaat alanına gelerek birtakım ziyaretlerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu incelemelerde bulunarak yeni bir tarih belirlendi. 

Yaşanan gecikmeden dolayı Ümraniye halkının tepkisini gidermeye çalışan Ekrem İmamoğlu, Meydan ve zemin altı otopark inşaatının bitimi için yeni bir tarih belirlendi. CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil ve İYİ parti ilçe yöneticilerinin'de eşlik ettiği ziyarette Ekrem İmamoğlu, Başkan Mehmet Özdil'e girişimleri için teşekkür etti.

Ziyarette  Ümraniye Esnaf odası Başkanı  Mehmet  Özdil  İmamoğlu'na konunun önemini  ve esnaflardan gelen şikayetler anlatırken, İmamoğlu ise meydan çalışması ve zemin altı kat otopark'ı için yeni bir tarih verdi. İmamoğlu zemin altı kat otoparkı nın 30 Kasım 2021 tarihinde tamamlanacağını işaret ederek, 15 Temmuz Meydan prorojesinin bitimi için net tarih veremedi.

İki yıl önce de 6 ay içerisinde bitirileceği sözünü vermişti 

İki yıl sonra yeniden 6 ay sonrayı işaret eden Ekrem İmamoğlunun çelişkili açıklamaları yeniden kafalarda soru işareti yarattı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmut Dinç
Mahmut Dinç - 2 yıl Önce

????????

SIRADAKİ HABER