Ümraniyelilerden Başkan Ekrem İmamoğlun’a Çağrı

Uzun süredir bitirilemeyen Ümraniye 15 Temmuz Şehitler meydanı için, Ümraniyeliler harekete geçti. 

Ümraniyelilerden Başkan Ekrem İmamoğlun’a Çağrı

Yapımını İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin üstlendiği Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanında devam eden katlı otopark inşaatının uzaması Ümraniyelileri çileden çıkardı.

Ak Parti Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve büyük bir kısmı AK Parti döneminde inşa edilen ve daha sonra CHP Büyükşehir Belediyesinin devir aldığı Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanı üç yıldır bitirilemedi.

Çevre düzeni ve kat otoparkı inşaatının yapımının uzaması nedeniyle halktan gelen yoğun şikayetler Ümraniye Esnaf odasını harekete geçirdi. Ümraniye Esnaf odası Başkanı Mehmet Özdil yoğun bir kamuoyu çalışması başlatarak, meydan otoparkı ve çevre düzenlemesinin bir an önce bitirilmesi için parti temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Özdil, CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılaya, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakıroğlu ve İYİ Parti Ümraniye ilçe Başkanlarını ziyaret ederek, yaşanan süreçleri aktarırken siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcilerinden yardım istedi.

Ümraniye Esnaf odası Başkanı Mehmet Özdil; “Ümit Ediyorum ki Tez Zamanda Açılacaktır”

Yaşanan mağduriyetin Ümraniyelilerin soluk alması bakımından ve otopark sıkıntısının giderilmesi açısından çok önemli bir konu olduğunu vurgulayan Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, “Esnaf odası olarak meydan otoparkının bir an önce hizmete açılması için çalışmalarımız sürecektir. Ümit ediyorum ki tez zamanda bu sıkıntılı süreçten kurtulacağız. Tüm siyasi parti temsilcilerimizi ziyaret ederek esnafımızın ve vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyeti tekrar tekrar dile getiriyoruz” şeklinde konuştu.

Konuya ilgili Gazetemize kısa bir açıklama yapan CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanının en geç yıl sonuna kadar hizmete açılacağını, bu konuda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2021, 07:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmut Dinç
Mahmut Dinç - 3 yıl Önce

kimse ucuz kahramanlık yapıp burdan kendine bir pay çıkarmasın İBB mecali karar aldı önümüzdeki sene meydan tamamen bitmiş olacak duymayanlara duyurulur.

SIRADAKİ HABER