İş Adamı Yozgatlı Hasan Şahingöz Yozgat Yeniden Refah Partisi’nden aday adaylığını koyarak “bu davada bende varım” dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada aday adaylık sürecinden söz eden iş adamı Hasan Şahingöz, “Öncelikle; Yeniden Refah Partimizin Cumhur İttifakına katılmasının hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz. Cumhur İttifakının genişleme sürecinde Yeniden Refah Partimize ilk teklif AK Parti tarafından yapılmıştır. Teklife karşı Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Milli Görüş ilkelerimizi içeren 30 maddelik şart öne sürmüştür. Başta Milli Görüş ilkelerimizi kabul etmeyen AK Parti, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın aday olması ve imza sürecindeki dik duruşu nedeniyle geri adım atmış ve geldiğimiz bu noktada tüm şartlarımızı kabul etmiştir. Şartlarımızın kabul edilmesi nedeniyle Genel Başkanımız tarafından Cumhur İttifakına katılma kararı alınmıştır” diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü.

“Ülkemizin yeraltı ve yerüstü tüm kaynakları herkesin kazanabileceği ölçekte hakça paylaşılmalıdır”

Şahingöz, “Ülkemizin yeraltı ve yerüstü tüm kaynakları herkesin kazanabileceği ölçekte hakça paylaşılmalıdır. Daha adil ve adaletli bir Türkiye’nin inşası ve imarını gerçekleştirmek için geliyoruz. Yeniden Refah Partisi Akdağmadeni İlçe Teşkilatı ve Yeniden Refah Partisi Yozgat aday adayı olarak alınan karar her ne olursa olsun genel başkanımızın ve partimizin yanında olduğumuzu belirtir; imza sürecinde bizlerden desteğini esirgemeyen tüm teşkilat mensuplarımıza, parti üyelerimize ve Akdağmadeni’mizin çok kıymetli halkına teşekkür ederiz. Selam ve dua ile. Zafer yakındır ve zafer inananlarındır” dedi.

Editör: Haber Merkezi