ile yolu çile yolu oldu" ifadelerini kullanan Yücel Evsen; “Çekmeköy birçok alanda sınıfta kaldı. Yapılan hizmetler yetersiz buluyorum. Çekmeköyün en büyük sıkıntıları arasında ulaşım, otopark sorunu ve eğitim başta gelmektedir. Maalesef okullarda sınıflarda çocuklarımız 50 kişinin üzerinde eğitim görüyor. Öte yandan otopark ve trafik keşmekeşi hat safada” dedi. 

Çeşitli vesilelerle yerel basın mensuplarıyla sıkça biraraya geldiklerini ifade eden Çekmeköy Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen, “Özellikle son dönemse gördüğüm Çekmeköy’de eğitim vadisi dedikleri bir model var. Fakat tabloya baktığımızda Çekmeköy’de sınıf mevcutları 50’nin üzerine çıkmış durumda. Eğitim trafik çilesine geçecek olursak, tabi Madenler mahallesinden Nişantepe’ye 45 dakikada gidilemeyen bir yol var. Ben bu yola çile yolu diyorum. Şile yolu Yenidoğan kavşağında bir yanda Seferoğulları, diğer yanda Tellioğulları iki ayrı proje yapmaya çalışıyor” dedi. 


Evsen; “1 Nisan’da Millî Görüş belediyeciliğini Çekmeköy’de iktidara taşıyacağız” 

Evsen; “Önceliğimiz hane halkının mutfağına dokunmak”

Çekmeköy’ün sorunlarını ve çözümlerini gayet iyi bildiğini ifade eden Evsen; “dertlerin çözümü ve çaresi bizde. Önceliğimiz hane halkının mutfağına dokunmak olacak. Bugün pazara hepimiz giriyoruz. Özellikle gözlemliyorum. Vatandaş pazar alışverişinden dahi eli boş dönüyor. Onun için tarıma önem vereceğiz. Ömerli gibi bölgelerde imarı değil tarımı önceliyeceğiz. Tarladan tezgaha, tezgahtan halkın mutfağına dokunacağız. Bu sayede 7-8 bin civarında insanımıza istihdam da sağlamış olacağız” dedi.

Evsen; “Millî görüş belediyeciliğini yeniden iktidar yapacağız ve o belediyenin girişine ‘rüşvet alan da veren de melundur’ yazısını asacağız” 

Evsen; “Askeri alandan bir yol yapılmasına izin vermeyenler oraya 3 bin konut dikti ve betona gömdü. Ben bunu ulusal kanallardan defalarca anlattım, dile getirdim lakin muhalefetten ve diğer adaylardan bu konuda hiçbir ses çıkmadı” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi