Yücel Yalçınkaya, yerel seçimleri öncesinde AK Parti Çekmeköy Belediye Başkanlığı adaylığını ilan etti. Aday adaylığını açıklayan Yücel Yalçınkaya iddialı konuştu. 

Anadolu Sanayici İş Adamları Derneği (ASİAD) Başkanı Yücel Yalçınkaya Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi.

Yoğun bir kalabalık eşliğinde AK Parti Çekmeköy ilçe Başkanlığına gelerek Belediye Başkanlığı aday adayı başvurusunu yapan İş insanı Yücel Yalçınkaya hemşehrileri ve ASİAD yöneticileri yoğun bir destek verdi.

Adaylık müracaatının ardından kısa bir açıklama yapan Yalçınkaya; “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde samimiyetinize sonuna kadar inandığım için siz değerli dostlarımın dua ve desteklerine güvenerek Ak Parti Çekmeköy Belediye Başkanı Aday Adayı oldum. 


Kıymetli gönül dostlarım, değerli ülke sevdalıları; Ak Parti teşkilatlarında kuruluşundan bugüne ülkemize, milletimize ve bölgemize, hizmet için mücadele ettik. Bundan sonra da ülkemizin yeni hedeflerine katkı sağlamak, bu yolda projeler üretmek, gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakmak, kimsesizlerin elinden tutmak ve sessizlerin sesi olmak için Çekmeköy Belediye Başkanlığı adayı adaylığı başvurumuzu yaptık. Bu güzel ve heyecanlı yolculukta herkesin dua ve desteklerini bekliyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin” dedi.

Editör: Haber Merkezi