İstanbul’un seçkin mobilya merkezlerin Modoko’da olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldın. Genel kurulda oyların yüzde 98’ini alan mevcut başkan Koray Çalışkan güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Yaklaşık 25 bin kişiye istihdam sağlayan Türkiye’nin en önemli mobilya merkezlerinden olan Modoko’da gerçekleştirilen genel kurulda önümüzdeki 4 yılda da Modoko ailesini temsil etme yetkisi mevcut başkan Koray Çalışkan ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine verildi.

BAŞKAN KORAY ÇALIŞKAN’DAN TEŞEKKÜR

Genel kurul sonunda kısa bir konuşma yapan başkan Koray Çalışkan gelecek 4 yılda da yanında olacak yönetim kurulu üyelerine ve Modoko ailesine teşekkür etti. Başkan Çalışkan; “ Tüm Modoko ailemizle gerçekleştirdiğimiz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda yeniden göreve seçildik. Bize duyulan güven, bizleri ziyadesiyle memnun etti. Modoko Aileme teşekkür eder, görevimizin başında olacağımız 4 yıl boyunca şeffaf yönetim anlayışıyla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yeni dönem Yönetim ve Denetim Kurulu seçimleri rakipsiz tek liste halinde gerçekleşti. Oyların % 98'ini alarak, mevcut yönetimimiz ile yaptığımız ilk toplantıda ben başkanlığa tekrar seçildim. Osman Er Başkan Yardımcısı görevine devam ederken, Cihangir Erol da Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu. Atalay Şuekinci, Saim Yılmazer, İrfan Çimen ve Halit Turan Yönetim Kurulu üyesi, Ruhi Akarca ve Hakan Özçelik Denetim Kurulu Üyesi olarak Modoko’da ilk defa 4 yıl süreyle hep birlikte görev alacağız. Yönetim Kurulu’ndan ayrılan Harun Karaçak'a bugüne kadar vermiş olduğu emek, hizmet ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Modokomuza hayırlı olmasını dileriz”  dedi.

Olağanüstü Genel Kurul sonrası, Asil ve Yedek Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte genişletilmiş ilk toplantı gerçekleştirildi.  Toplantıda 2023 hedefleri masaya yatırıldı.

Editör: Haber Merkezi